Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1088 m² bez realitkyDivišov - Měchnov, Středočeský kraj

Divišov - Měchnov, Středočeský kraj
Cena1 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 241 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám pozemek o velikosti 1088 m2 v obci Měchnov, místní části městyse Divišov v okresu Benešov. Pozemek je obdélníkového tvaru (42 x 26 m), je mírně svažitý a nachází se v okrajové části obce s orientací na jih a pěknými výhledy do krajiny. Příjezd je zajištěn po obecní zpevněné komunikaci. Pozemek je nezasíťovaný, avšak přípojka na elektřinu je snadno realizovatelná. Voda pro pozemek bude zajištěna obecním vodovodem, jehož stavba proběhne v roce 2020. Je zhotoven nový geometrický plán hranic pozemku. Vhodné místo pro ty, kteří chtějí bydlet v lokalitě poskytující prostor pro klid a odpočinek a současně 3 km od Divišova, kde je standardní občanská vybavenost: ZŠ, MŠ, potraviny, lékárna, lékař, restaurace, úřad, pošta.

Obec se nachází v blízkosti Českého Šternberka, nedaleko řeky Sázavy a dálnice D1. Pozemek leží 18 kilometrů od okresního města Benešov, 18 kilometrů od města Vlašim v krásné kopcovité a lesnaté krajině Podblanicka a zároveň 2 min autem od dálnice D1 (sjezd č. 41) a 25 minut od Prahy.

GPS: 49°47'45.493"N, 14°54'5.187"E (WGS 84)

I buy a plot of 1088 m2 in the village of Měchnov, the local part of Divišov town in Benešov district. The land is of rectangular shape (42 x 26 m), it is slightly sloping and is located in the outskirts of the village with south orientation and nice views of the countryside. Arrival is provided on the municipal paved road. Land is not networked, but electricity connection is easy to implement. Water for the land will be provided by municipal water supply, which will be built in 2020. Suitable place for those who want to live in a location providing peace and relaxation and 3 km away from Divišov, where standard amenities are located: elementary school, shops, pharmacy, doctor, restaurant, office, post office.

The village is located near Český Šternberk, near the river Sázava and the D1 motorway. The land is located 18 km from the town of Benešov, 18 km from the town of Vlašim in the beautiful hilly and wooded landscape of Podblanicko and 2 minutes by car from the D1 motorway (No. 41) and 25 minutes from Prague.

GPS: 49°47'45.493"N, 14°54'5.187"E (WGS 84)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546701
VybavenoNevybaveno
Plocha 1 088
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.