Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyJakubská náves, Tachlovice - Tachlovice, Středočeský kraj

Jakubská náves, Tachlovice - Tachlovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 479 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 2+1 v obci Tachlovice, Praha - západ. Praha 5, metro Zličín je 10 minut jízdy autem nebo 15 minut jízdy autobusem PID. Zastávka autobusu PID je 10 metrů od domu. V obci je mateřská i základní škola, tenisové kurty, obchod. Supermarkety Tesco, Globus, obchod nábytkem a bytovými doplňky IKEA jsou na Zličíně. V Metropoli Zličín je kino, fitness, bowling a další. Nonstop fitness je 15 minut autem v Praze 6 - Řepy. 15 minut jízdy autem je aquapark - Barrandov. 15 minut jízdy autem je Letiště Václava Havla. Poloha bytu je ideální pro výlety na kole. Blízko je například chráněná krajinná oblast Český kras, Křivoklátsko, Berounka, Karlštejn, Křivoklát.

Jedná se o byt ve starším zrekonstruovaném domě. Byt se nachází v přízemí. Dům je dobře tepelně izolovaný. V letních vedrech je v bytě i bez klimatizace velmi příjemná teplota. Dům má metr silné obvodové zdivo. Podlahová plocha bytu je 65 metrů čtverečních. Celkové náklady na byt jsou cca. 4000 Kč měsíčně včetně topení, spotřeby vody, energie, stočného a příspěvku do fondu oprav. Pro prohlídku volejte 739 57 10 10.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546871
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.