Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 84 m² bez realitkyJosefa Skupy, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Josefa Skupy, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena2 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 939 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt 4 + kk v osobním vlastnictví o rozloze 84 m2 na ulici Josefa Skupy. Skeletový 7. patrový dům je situován v žádané, čisté a bezpečné lokalitě na okraji Poruby, vedle parku, kousek do lesa a do přírody. Dům prošel kompletní rekonstrukcí. Je možno využívat velkou kočárkárnu (kolárnu). V blízkosti je veškerá občanská vybavenost, tramvaj, autobus, základní škola, 2 školky, gymnázium, obchody, lékaři, v těsné blízkosti 4 dětská hřiště.

Tak jako všechny 4+1 v této lokalitě, se i tento byt nachází ve zvýšeném přízemí, díky čemuž má pouze jediného souseda a to o patro výše, což ocení zejména rodiny s dětmi. Byt je situován na 2 světové strany. Velkou výhodou jsou nízké měsíční platby, bez inkasa jsou pouze 4000 Kč pro 5 osob. Byt prošel velmi nákladnou rekonstrukcí s důrazem na kvalitu, komfort a praktičnost. Byla změněna dispozice bytu. Interiér bytu je v moderním, nadčasovém designu, jsou použity kvalitní materiály s nábytkem na míru. Byt působí velmi vzdušně, i přesto že disponuje nadstandardním množstvím úložných prostorů, které jsou velmi důmyslně zakomponovány do interiéru. Navíc je zde řada maličkostí, které zpříjemňují a usnadňují každodenní život majitelům.

V obytném prostoru a chodbě je položena vinylová podlaha Fatra, v pokojích pak renovované dřevěné parkety. V bytě jsou kvalitní obložkové cpl dveře a bezpečnostní vchodové dveře. V celém bytě jsou nové sádrové omítky, na které byly částečně použity omyvatelné barvy. V obytném prostoru, koupelně, toaletě a chodbě jsou sádrokartonové podhledy se zabudovanými světly. Byt má nové rozvody elektřiny, vody, natažené datové, audio i TV rozvody ve všech místnostech. Byt má vlastní satelit na střeše domu.

Byt je nabízen jako částečně zařízený. Chodba je vybavena nábytkem na míru ve vysokém lesku - velká vestavěná botníková skříň, 2 malé botníky, vestavěná skříň a kumbál pro domácí práce. Z chodby je pak vchod do pracovny a dětského pokoje, do obývacího pokoje, koupelny a toalety. Toaleta je vybavena umyvadlem se skříňkou a zrcadlem. V koupelně je rohová vana s termostatickou baterií, hlavovou sprchou a vanovou zástěnou, skříní a velkým zrcadlem. Obytný prostor tvoří moderní kuchyň a obývací pokoj. Na míru vyrobená kuchyňská linka ke stropu je ve vysokém lesku včetně spotřebičů (digestoř, varná deska, mikrovlnná trouba, pečící trouba, kombinovaná lednice s mrazákem, myčka, led osvětlení), se zabudovaným vchodem do špajzky a barovým posezením. Obývací pokoj disponuje na míru vyrobeným nábytkem. Kromě toho je zde použito moderní zastínění a svítidla. Z obývacího pokoje je vchod do prostorné ložnice s lodžií. V ložnici se nachází velká, na míru vyrobená vestavěná skříň a 2 komody. K bytu náleží velký sklep o rozměru 3m2. Byt je ihned k dispozici. Prohlídka bytu je možná po dohodě s majiteli. V ceně jsou zahrnuty právní služby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546901
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha84
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.