Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 83 m² bez realitkyMoskevská, Karlovy Vary - Tuhnice, Karlovarský kraj

Moskevská, Karlovy Vary - Tuhnice, Karlovarský kraj
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 439 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Světlý velký byt 3+1 cca 83m2 čisté podlahové plochy v širším centru Karlových Varů - Tuhnice, orientace jih. Podkrovní byt v dobré lokalitě s výhledem do lázeňského lesa, který je vzdálen jen 2 minuty pěšky. Skvělé místo pro bydlení v centru. Poblíž bytu je MHD a veškerá občanská vybavenost. Byt je v hezky rekonstruovaném domě z roku cca 1920 (nová střešní krytina, okna, fasáda, stupačky). Byt má 3 neprůchozí pokoje, velikou kuchyň a koupelnu. K bytu patří také uzamykatelná komora na patře. Parkování je bezproblémové na parkovišti před domem. Byt byl částečně rekonstruován v roce 2007 (okna, koupelna, topení, podhledy). Byt se v současnosti převádí z podílového vlastnictví do osobního (odhad převodu březen až duben 2010). Topení o ohřev vody vlastním plynovým kotlem. V obývacím pokoji je možné zbudovat krb. Jsem majitel.

Sunny large apartment 3+1 approx 83sqm of net floor area in the broader centre of Karlovy Vary - Tuhnice. South orientation. The apartment is facing the forest with spa walking paths - only 2 minutes walking distance. Excellent place to live in. Next to the house is public transportation and all possible civic amenities available. The house is dated 1920 and is nicely reconstructed (new - windows, facade, roof sheating, water, electricity, sewage). Next to the apartment is locker (1,5sqm). The rooms are separated, the kitchen and bathroom are bigger than usual. The apartment was partly reconstructed in 2007 (windows, bathroom, heating, ceilings). Parking is available in the parking space right in the front of the house. Heating and hot water is done by own gas boiler. In the livingroom there is possibility to build fireplace.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu54702
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha83
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.