Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 108 m² bez realitkyK Měnírně, Strančice - Strančice, Středočeský kraj

K Měnírně, Strančice - Strančice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena7 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 559 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodej bungalovu ktg A 135 m², pozemek 825 m²

Prodáme novostavbu nízkoenergetického mimořádně úsporného rodinného domu ktg A. BUNGALOV 4+KK, vytápěného tepelným čerpadlem vzduch – voda, fotovoltaická elektrárna 2,2 kW. Pozemek o rozloze 825 m2. Dům se nachází v klidné částí obce. Stání pro dvě auta na pozemku.

Nabízí dostatek místa pro pohodlný život 4-5 členné rodiny. V domě se nachází vstupní hala (11 m2), prostorný obývací pokoj přilehlou kuchyní a jídelnou a se vstupem do zahrady/na terasu (37 m2), ložnice (13 m2), dva dětské pokoje (12+12m2), velká koupelna s vanou a, sprchovým koutem (8 m2) a s toaletou, samostatná toaleta. Technická místnost s tepelným čerpadlem pro podlahové vytápění. Zásobník na teplou vodu. Rozvody vzduchu s rekuperační jednotkou. Venkovní elektricky ovládané žaluzie. Zabezpečovací systém Jablotron. Půdní stahovací schody umožnují vstup do půdního prostoru 12 m2. Kuchyňská linka – volba dle budoucího vlastníka. Na pozemku možnost vybudování bazénu.

Dům je kompletně stavebně dokončen včetně vytápění, obkladů a sanitárního vybavení, podlahových krytin, vnitřních dveří. Cena je konečná včetně pozemku .

K nastěhování okamžitě. V obci Strančice naleznete veškerou občanskou vybavenost (školku, školu, poštu, obchody, supermarket i restaurace). Velké obchodní centrum, plavecký bazén zimní stadion, lékaře …najdete v cca 10 minut vzdálených Říčanech. Snadnou a pohodlnou dostupnost zaručuje zastávka ZASTÁVKA ČD (30 min Praha hlavní nádraží) a dálnice D1 (exit 15).

Dům prodává majitel, proto neplatíte provizi RK. Neplatíte 4% daň z nabytí nemovitosti (první vlastník). Právní servis v ceně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547028
Dispozice4+kk
Plocha pozemku825
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Plocha108
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.