Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyWassermannova, Praha - Hlubočepy

Wassermannova, Praha - HlubočepyVybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám slunný byt 2+kk v osobním vlastnictví o výměře 45m² (užitná plocha) se samostatnou sklepní místností (2,6 m²) a krytým garážovým stáním. Byt se nachází ve třetím patře cihlového domu s výtahem a bezbariérovým přístupem. Byt je orientovaný na východ a má krásný výhled do Prokopského údolí. Stav bytu je velmi dobrý – vybavený moderní kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, vestavěnou skříní v předsíni a dalším nábytkem, na oknech jsou žaluzie. Koupelna má vanu, záchod, umyvadlo, topný žebřík a police. Na podlahách je keramická dlažba a tichá laminátová podlaha. Dům je 13 let starý ve velice dobrém udržovaném stavu s ostrahou a uzavřeným vnitroblokem, na kterém je park a dětské hřiště. V blízkém okolí je skvělá občanská vybavenost – v docházkové vzdálenosti školy, školky, hřiště, sportoviště, bazén, poliklinika, pošta, obchody a restaurace obklopené přírodou – Prokopským údolím a Chuchelským hájem. Místo je rychle dostupné městkou dopravou – tramvají za 13 minut na Smíchovské nádraží, autem na Barrandovský most nebo na Pražský okruh.

Prodej nejvyšší nabídce. Bližší údaje k prodeji na vyžádání. Minimální nabídka 4 200 000 Kč. Toto není návrh na uzavření kupni smlouvy.

Telefon: 777 187 763.

RK prosím nevolejte a nepište!

I offer sunny apartment for sale, 2 rooms with kitchen and bathroom of 45m² plus cellar (2,6 m²) and underground parking space. The apartment is situated in third floor of brick house with elevator enabling wheelchair access. The apartment is oriented to east side and encourages beautiful view to Prokop Valley. The apartment is in very good shape – includes modern kitchen with equipment, built-in wardrobe in a hall and other furniture, window blinds. A bathroom has bathtub, toilet, basin, heating leader and shelfs. On the floor are ceramic tiles and silent laminate floor, The building is 13 years old serviced with security and comprises closed courtyard with playground. The house is conveniently located near schools, kindergartens, grounds, fitness spots, swimming pool, hospital, post office, shopping stores and restaurants surrounded by nature – Prokop Valley and Chuchel grove. Location is perfectly accessible by public transport – by tram 13 minutes to subway station Smichovske nadrazi, by car to Barrandov bridge or Prague circuit motorway.

Apartment will be sold to the highest offer. More details on sale on demand. Minimum bid 4 200 000 CZK. This is not a proposal to conclude a sales contract.

Phone number: 777 187 763

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547110
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.