Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 164 m² bez realitkyKošice - Košice u Soběslavi, Jihočeský kraj

Košice - Košice u Soběslavi, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám pohodlný rodinný dům v Košicích, okres Tábor. Dům byl postaven v roce 1993 na pozemku o celkové výměře 598 m². Dům (podlahová plocha 164 m²) se nachází v klidné části na okraji obce. Dům je podsklepen po celé ploše a v podkroví je možnost vestavby.

Dispozice domu je 4 + kk. Vstupuje se ze zádveří do haly, odkud je přístupný sklep, samostané WC a koupena. Na halu navazuje čtvercová chodba odkud se vchází do 3 ložnic (o podobné ploše cca 14 m²) a do obývacího pokoje s jídelním koutem a kuchyní 38 m². Z obýváku je dále přístup na slunnou terasu a zahradu. Dům je částečně vybaven a lze ho okamžitě obývat.

Ve sklepním prostoru se nachází prostorná garáž, prádelna, WC, kotelna s novým automatickým kotlem Benekov na uhlí či pelety, skladovací prostor na ovoce a zeleninu a další technické zázemí. O energetický štítek nebylo zažádáno, proto se dům řadí automaticky do nejnižší třídy G.

Za domem je zahradní domek. Zahrada je udržovaná, jsou zde ovocné stromy a keře. Dům má vlastní kopanou studnu a připravenou přípojku na obecní vodovodní řád.

Košice jsou obklopené krásnou krajinou (Turovecké lesy, rybníky, zřícenina Choustník, zámeček Červená Lhota) která nabízí hojné sportovní a rekreační vyžití. Košice mají výhodnou polohu v blízkosti měst Planá nad Lužnicí 4 km (sjezd na dálnici D3), Soběslav 8 km, Tábor 20 km, Jindřichův Hradec 30 km, České Budějovice 48km. Dále je zde pošta, obchod, školka, škola, sportovní hřiště a autobusové spojení do výše uvedených měst.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547151
Dispozice4+kk
Dostupné od15. 3. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha164
VybavenoČástečně
Plocha pozemku598
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.