Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 3+1 • 143 m² bez realitkyRozdělovská, Praha - Břevnov

Rozdělovská, Praha - Břevnov
Měsíční nájemné40 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nově zrekonstruovaný rodinný dům s terasou, zahradou a garáží. Dům není vybaven nábytkem, ale lze dle domluvy dovybavit.

Dům se nachází v klidné rezidenční lokalitě plné zeleně - Obora Hvězda a park Ladronka jsou v pěší vzdálenosti. Dobrá dostupnost do centra (nejbližší zastávka tramvaje 22 a 25 - Bílá hora nebo Malý Břevnov, nejbližší stanice metra Motol a Petřiny).

V přízemí se nachází světlý obývací pokoj s výstupem na terasu a zahradu, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem; samostatná toaleta. V 1. patře jsou umístěny dvě ložnice a koupelna se sprchovým koutem, toaletou a bidetem. Dům je podsklepen- suterén tvoří technická místnost a sklepní úložné prostory. K domu náleží garáž a také parkovací místo na pozemku. Zahrada je zatravněna a nachází se na ní vysoký smrk.

Na podlahách kvalitní dřevěná podlaha v obývacích místnostech, dlažba s podlahovým topením v kuchyni a ve vstupní chodbě. Orientace domu jih-sever.

Newly renovated family house with terrace, garden and a garage. The house in not furnished, but can be furnished upon request.

The house is located in a quiet residential area. Obora Hvězda and Ladronka Park are located in the walking distance. Good access to the city center (nearest tram stops 22 and 25 - Bílá hora or Malý Břevnov, nearest metro station Motol and Petřiny).

On the ground floor there is a bright living room with an access to the terrace and garden, a fully equipped kitchen with a dining area; separate toilet. There are two bedrooms and a bathroom with a shower, toilet and bidet on the 1st floor. Technical room and storage space in the basement. The house has a garage and a parking space on the garden.

There is a quality wooden flooring in the living rooms, tiled floor in the kitchen and in the entrance hall. Orientation of the house south-north.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547227
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha143
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.