Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 576 m² bez realitkyPraha - Chodov

Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné330 Kč

+ Poplatky za služby75 Kč


Nabízíme k pronájmu nebo podnájmu atraktivní kancelářské prostory na Praze 4 Chodov s výměrou 576 m2 a s cenou 330 Kč za m2. V prostorách je 1 openspace s cca 35 pracovními místy, 6 zasedacích místností, 1 interní zasedací místnost, kuchyňka. K dispozici je 13 parkovacích vnitřních stání a 5 venkovních stání přímo před budovou. Prostor lze sloučit se sousedícími kancelářskými prostory s výměrou 238 m2. Prostory jsou k okamžitému nastěhování.

Opatov Park je moderní, administrativní budova postavená pár metrů od stanice metra Opatov (trasa C) a snadno dostupná z městské magistrály či dálnice D1. Standardem budovy jsou zdvojené podlahy s možností optimálního rozvedení kabeláže k jednotlivým pracovním stanicím, individuální možnost regulace tepla a chladu, otevíratelná okna s venkovními stínícími žaluziemi, 24/7 h ostraha, recepce. Pro větší komfort nájemců je v budově zřízena kantýna a odpočinková terasa.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547259
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře576
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.