Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyHrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Hrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Aktuálně rezervováno - Byt je zařízený, stačí přijít a bydlet (bez TV ,sedačky a křesla - na požadavek současných nájemců odstraněno). Byt je uzpůsoben především pro jednotlivce, začínající páry nebo dvojice s malým dítětem. Není vhodný pro studenty. Vše je asi patrné z fotek, případné dotazy rád zodpovím. Vybavený vším potřebným. Je to na okraji Brna, pod barákem rybník, volnočasová zóna, do lesa 100m, obecní vinárna, večerka a 4 hospy všech cenových kategorií do 5 min pěšky. Na tram 10 min a do centra 20 min mhd. Na kole centrum do 20 min. Ideální pro lidi, kteří využijí potenciál lokality. Medlánecké letiště ideální na běh, les směrem na Kuřim super výchozí bod na bajk, v zimě běžky za barákem no problem a na rybníku brusle. Po domluvě možno se psem.

The apartment is furnished, it is enough to come and live. The apartment is designed especially for individuals, starting couples or couples with a small child. Not suitable for students. Everything is probably from the photos, I can answer any questions. Equipped with everything you need. It is on the edge of Brno, under the pond house, free time zone, in the woods 100m, municipal wine bar, dinner and 4 hospices of all price categories within 5 min. On the tram 10 min and to the center 20 min mhd. Cycling center within 20 min. Ideal for people who take advantage of the site's potential. Medlánske airport ideal for running, forest towards Kuřim super starting point for fable, winter cross-country behind the no problem and on the pond skating. Upon agreement with a dog.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547404
Dispozice2+kk
Dostupné od17. 11. 2019
Podlaží1
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.