Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 6+1 • 260 m² bez realitkyĎáblická, Praha - Ďáblice

Ďáblická, Praha - ĎábliceVybaveno
Měsíční nájemné44 500 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu luxusní nemovitost v atraktivní lokalitě Praha 8 Březiněves. Zastávka autobusů městské dopravy (spojení na M Ládví) je v dosahu 7 min klidné chůze. Veškerá občanská vybavenost (MŠ, obchodní centrum Billa, hřiště, sportoviště, fitness, park, několik restaurací, plovárna) v dosahu pár minut pěšky.

Dům je kompletně vybaven a připraven k okamžitému nastěhování.

Stávající pořizovací předměty ale mohou být uskladněny, pokud si přejete dům kompletně nebo částečně vybavit vlastním nábytkem.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem a přímým vstupem na terasu a zahradu, jakož i jídelna, plně vybavená kuchyně, pracovna, WC a šatna. Dvojgaráž s dálkově ovládanými vraty je stejně jako celý dům napojena na PCO bezpečnostní služby. Celý objekt je propojen s nejmodernější Wi-fi centrálou a satelitem.

V patře jsou k dispozici 4 ložnice s vestavěnými skříněmi a šatnami a dvě koupelny vč. WC.

Sklep nabízí příjemnou saunu se sprchou, vybavenou prádelnu, prostornou spíž a další úložné prostory. Profesionálně udržovaná krásná zahrada o rozloze více než 1000m2 nabízí absolutní soukromí a odpočinek v klidu a v zeleni.

Vzhledem k napojení objektu na PCO, může dojít ke spuštění poplašného zařízení už při pouhém vstupu na pozemek a k následnému výjezdu bezpečnostní služby - prosím proto o předchozí dohodu o návštěvě objektu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547410
Dispozice6+1
Plocha pozemku1 144
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha260
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.