Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+kk • 68 m² bez realitkyRokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice nad Jizerou, Liberecký kraj

Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice nad Jizerou, Liberecký krajVybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Užijte si hory v zimě i v létě - prodám krásný apartmán v osobním vlastnictví v Krkonoších - Rokytnice nad Jizerou

Nejlepší místo v Rokytnici nad Jizerou - nad Horním náměstím - hned u sjezdovky a areálu Modrá Hvězda.

V zimě od apartmánu můžete jet na lyžích přímo na sjezdovku a současně oceníte vynikající dopravní dostupnost pro příjezd autem - udržovaná cesta až k domu.

Celoroční skvělá rekreace - v zimě (nejlepší sjezdovky v Krkonoších) i v létě (turistika, kola, vhodné jako letní byt atd.).

Celková plocha: 68 m2 (včetně velké terasy 24 m2 a samostatné místnosti na sportovní potřeby 5m2)

Moderní objekt ve výborném stavu z roku 2006 je celoročně udržován správcem. Když v apartmánu nejste, můžete apartmán pronajímat a vydělávat. (buď sami nebo prostřednictvím specializované firmy)

Apartmán je plně vybavený pro pohodlný pobyt 6 osob - veškeré vybavení Vám necháme - stačí se jen nastěhovat!

Vybavení vkusné - účelné - ve výborném stavu - vyráběno za zakázku.

Z prostorné předsíně vedou dva samostatné vchody do obou místností obývacího pokoje a ložnice. Další samostatný vchod je do koupelny a WC.

Obývací pokoj - TV, satelit i s cizojazyčnými programy pro celý dům, sedací souprava, rozkládací stůl, velká manželská postel (vyklápěcí ve skříni - plnohodnotná manželská postel, vyráběna na zakázku), vstup na krásnou velkou terasu. Plastová okna i dveře se vstupem na terasu, vertikální žaluzie, koberec, svítidla.

Kuchyňský kout - kuchyňská linka na zakázku, základní nádobí, dvouvařič, mikrovlnka, lednice.

Ložnice - 4 postele palandového typu + skříň, vkusné, bytelné, vyráběno na zakázku, svítidla, horizontální žaluzie, stoleček, koberec

Předsíň: dlažba, předsíňová stěna

Koupelna: prostorná koupelna, vana, umyvadlo, WC

Samostatná velmi prostorná místnost - uzamykatelná k uložení lyžařských potřeb a dalších věcí

Centrální vytápění, teplá a studená voda, WI-Fi internet

V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost: restaurace, půjčovny sportovního náčiní, lyžařské školy, obchody, pošta, lékař, lékárna, autobusové nádraží a další.

Mountain Resort Apartment for Sale!

Enjoy stays in the mountains in the winter as well as in the summer.

A fine privately owned apartment in the Giant Mountains (Krkonoše), municipality of Rokytnice nad Jizerou, is offered for sale.

Best location in town – above the Upper Square (Horní náměstí), right next to the ski slope and the Blue Star (Modrá Hvězda) ski resort. The short distance from the apartment to the slope can be easily covered on skis, and the access to the apartment by car is just as easy – a well maintained road leads directly to the house.

A great place for recreation all year round – skiing in the winter on the best slopes in the region; hiking, biking, etc. in the summer.

Total area: 68 sq m (includes a spacious terrace – 24 sq m – and a separate storage room for your sports equipment – 5 sq m).

The apartment is situated in a modern building (erected 2006) in perfect condition; the house is maintained by a facility manager all year round. When you are not there you can put it up for rent and make money (either on your own or through a specialized agency).

The apartment is equipped for a comfortable stay of as many as 6 persons. We will leave all furnishings in place – all you need to do is move in.

Furnishings made to measure, in perfect condition, stylish and practical

Two entrances lead from a spacious antechamber to the living room and the bedroom. There is a separate entrance to the bathroom and toilet.

Living room: TV – satellite offering programs in foreign languages for the whole house, sitting set, folding table, king-size double bed (folding, built into a closet – made to measure); windows and a door made of plastic - access to the large terrace, vertical blinds, carpet, light fittings

Kitchenette: kitchen set made to measure, basic cookware, cooking plate with 2 burners, microwave oven, refrigerator

Bedroom: 2 bunk beds (for 4 persons), closet – all solid, stylish, made to measure; light fittings, horizontal blinds, small table, carpet

Antechamber: tiled floor, furniture set

Bathroom (spacious): bathtub, washbasin, WC

Spacious storage room, provided with a lock, to store skis and other sports equipment

Central heating, running cold and warm water, Wi-Fi, Internet

A wide range of facilities within walking distance: restaurants, sports equipment rental services, skiing schools, shops, post office, doctor, pharmacy, bus station, etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547423
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha68
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.