Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyHorní, Homole - Homole, Jihočeský kraj

Horní, Homole - Homole, Jihočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 800 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce7 800 Kč


Pronajmu byt 1+kk (cca 35 m2) v přízemí rodinného domu v Nových Homolích. K bytu náleží teraska a sdílená prádelna/komora k uložení věcí. Samostatný vchod. Byt vybaven. Parkování u domu. Hodí se pro 1 - 2 osoby. Pěkná, klidná lokalita v blízkosti lesa a přírody, zároveň město Č. Budějovice na dosah (10 km). Linka MHD 5 min chůze od bytu. Cena od 7.800 Kč včetně energií. Max. 2 osoby v podnájmu.

I rent a flat (35 m2) in a ground floor of a family house in Nové Homole. It consists of one room, kitchenette and shared utility room. There is a small terrace in front of the separate entarance. The flat is fully equiped. The parking lot in front of the house. It suits to 1 - 2 people. It is a nice and calm location not far from the town of České Budějovice (10 km), with the public transport 5 minutes walk from the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547431
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha35
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.