Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 1+kk • 95 m² bez realitkyA. F. Ressela, Mníšek - Fojtka, Liberecký kraj

A. F. Ressela, Mníšek - Fojtka, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 439 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám menší domek - chalupu - ve Fojtce. Domek je jednopodlažní s půdou o nižší výšce. Tvoří ho dvě části - obytná a pracovní. Zádveří, velká místnost s krbem a kuchyňským koutem, koupelna. Pracovní část - velká garáž a dílna požívaná i k opravě aut dobře přístupná od silnice autem, původně požární zbrojnice. Dům je ve slušném technickém stavu. Umožňuje další úpravy podle potřeb nového majitele. K domu je pozemek 548 m2 zatím neupravovaný, pouze sekaný. Bude potřeba vybudovat novou jímku nebo septik. Překrásné okolí, pozemek hraničí s loukou a lesem. Od liberce cca 12 km, vlak, autobus, 2 km přehrada v Mníšku. Ideální na rekreaci i bydlení. Vlastní vrtaná studna - dostatek vody.

Buy a smaller cottage - cottage - in Fojtce. The house is single-storeyed with lower-elevation soil. It consists of two parts - residential and working. To the residential part we enter the entrance hall where there is a place for storage, then we enter the main room about 30m2 which is heated by fireplace stoves. It has a smaller kitchenette. At the end we go to the bathroom where there is a corner bathtub, toilet, boiler, washing machine. The uninhabited area is perfectly accessible from the road by car and it is a large garage of approx. 30m2 - it is originally a fire armory with an extension. The house is in a decent technical condition. Allows further customization according to the needs of the new owner. The house is 548 sq. M. Not yet uprated, only chopped. You will need to build a new pit or septic tank. Beautiful surroundings, the land borders the meadow and the forest. From about 12 km, train, bus, 2 km dam in Mníšek. Ideal for recreation and housing. Own drilled well - plenty of water.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547768
Dispozice1+kk
Plocha pozemku548
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha95
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.