Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+kk • 100 m² bez realitkyBuková, Brno - Žebětín, Jihomoravský kraj

Buková, Brno - Žebětín, Jihomoravský krajVybaveno
Cena5 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 629 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům ve vyhledávané lokalitě městské části Brno-Žebětín o celkové ploše 416 m2. Jedná se o jednobytový, řadový koncový rodinný dům, aktuálně o dispozici 2-3+kk o užitné ploše cca 100 m2 s možností rozšíření, částečně podsklepený /z jedné třetiny/, s 1 – 2 vlastními parkovacími místy před domem.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Budova před 2 lety prošla zásadní rekonstrukcí, zahrnující výměnu oken za plastová, nové rozvody el. energie, instalaci plynového kotle, který slouží jak k vytápění, tak k ohřevu teplé vody, rozvody tepla jsou radiátory. Podlahy jsou plovoucí v kombinaci s keramickými dlažbami. V koupelně je prostorný sprchový kout s hydromasážním panelem, závěsné WC, umyvadlo se zrcadlem, žebříčkový radiátor.

Je zde možnost vybudovat podkroví a rozšířit tak obytnou plochu o další pokoje. Další prostory, kterých lze v budoucnu využít, se nabízejí při vstupu do dvorního traktu, momentálně jsou využívány jako relaxačního koutu pro majitele. Součástí venkovního přístřešku je pec s udírnou. Zahrada za domem je svahovitá, plně oplocená a udržovaná, zpevněná okrasnými betonovými svahovkami. Součástí venkovního posezení je zděná udírna s pecí, kde lze upéct výborný domácí chléb či masíčko.

Dům se nachází ve velmi vyhledávané lokalitě, v klidné ulici. Městská část Brno-Žebětín nabízí kompletní občanskou vybavenost – mateřskou a základní školu, poštu, lékaře, lékárnu, sportoviště a další. Spojení s centrem Brna je zajištěno autobusovými linkami číslo 52 a 54. RK prosím nekontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547775
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 9. 2019
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku416
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.