Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 2494 m² bez realitkyPolní, Kostelec na Hané - Kostelec na Hané, Olomoucký kraj

Rezervováno
Polní, Kostelec na Hané - Kostelec na Hané, Olomoucký krajŠkola 9 minut pěšky
Cena1 621 100 Kč

Tato nemovitost již od 6 875 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


AKTUALIZACE: INZERÁT JE OPĚT AKTIVNÍ!

Z důvodu 5 měsíců trvajícího a neúspěšně zakončeného prodeje pozemku prvnímu zájemci bude nyní pozemek prodán zájemci, který učiní nejvyšší nabídku. Uvedená částka 1 621 100 Kč je minimální hodnota nabídek. Prosím, aby měl zájemce zajištěno či případně alespoň promyšleno financování nákupu. Děkuji za pochopení.

Popis pozemku:

Nabízím k prodeji krásný, rovinatý pozemek o rozměrech cca 14,7 m x 169 m, s celkovou výměrou 2494 m2. Šíře pozemku je dostatečná pro stavbu téměř jakéhokoli typu domu. Pozemek se nachází v klidné okrajové části obce přibližně 100m od hlavní komunikace (ul. Lešanská). Orientace pozemku (podél delší strany) je téměř od severu na jih. Přes okraj pozemku vede elektřina. Plynové potrubí, obecní vodovod a obecní kanalizace se v současné době nacházejí u hlavní komunikace, nicméně dle aktuálního územního plánu obec v budoucnu plánuje všechny tyto inženýrské sítě vést přes hranici pozemku. Momentálně je tedy potřeba řešit vodu vlastní studnou, stejně tak nakládání se splašky musí být řešeno individuálně.

Popis okolí pozemku:

Podél jedné kratší strany pozemku vede příjezdová nezpevněná komunikace (ulice Polní). Z ostatních stran je pozemek většinově obklopen přilehlými pozemky momentálně využívanými k zemědělské činnosti. Část jedné delší strany sousedí s oploceným pozemkem využívaným jako zahrada se zahradní chatkou. Výhledy z pozemku jsou na okolní pole, případně zahrady, částečně na zastavěnou oblast blíže centru obce a také na les směrem k jihu, kde teče potok Romže.

Popis územního plánu:

Dle aktuálního územního plánu je přibližně přesná polovina pozemku přiléhající k nezpevněné příjezdové komunikaci (ulice Polní) definována jako PLOCHA BYDLEDNÍ (RODINNÉ DOMY) a druhá polovina směrem dále na jih (k lesu a potoku Romži) jako PLOCHY ZEMĚDĚLSKÉ (ZAHRADY A SADY). V katastru nemovitostí je parcela momentálně vedena jako orná půda.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547795
VybavenoNevybaveno
Typ pozemkuStavební
Plocha 2 494
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBílovice-Lutotín, Bílovice, rozc.
🚶 591 m (7 min)
PoštaKostelec na Hané
🚶 811 m (10 min)
ObchodEnapo
🚶 658 m (8 min)
BankaUniCredit Bank
🚘 7 223 m (11 min)
RestauracePizzeria Sole Mio
🚶 504 m (6 min)
Lékárna
🚶 549 m (7 min)
Škola
🚶 768 m (9 min)
Mateřská škola
🚶 767 m (9 min)
SportovištěSole Mio
🚶 501 m (6 min)
Hřiště
🚘 3 798 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.