Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyTřebízského, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Třebízského, Kolín - Kolín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 550 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 573 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt v osobním vlastnictví v Kolíně s dispozicí 2+1 o velikosti 50m2 + balkón + 2 sklepy, ve druhém patře cihlového domu v ulici Třebízského č.p. 630 (prostřední vchod).

Dům je vzdálen jen 7 minut chůze od nádraží a 14 minut chůze od centra města, přesto v dostatečné zeleni a klidu s bezproblémovým parkováním přímo před domem. V krátké vzdálenosti je jak Futurum, Peny, tak i obchodní centrum s Billou (místo bývalé plynárny).

Celý dům má dobré sousedské vztahy i bezproblémové nájemníky. Střecha zateplena bez vad a zatékání, stropy sklepa zatepleny, fasáda domu částečně ze dvou stran hotová, vyměněna všechna okna včetně sklepních prostor, dům je suchý bez plísní a konstrukčních problémů. Prostřední vchod má zadní východ kolem sklepních kójí na zatravněnou parcelu za domem, která je obecní a plní funkci přístupu ke garážím za domem a zadnímu vchodu s velkorysým prostorem pro venkovní radovánky na louce. Parkování před domem je bez problémů vzhledem k velkokapacitnímu městskému parkovišti.

Byt je umístěn ve druhém (tj. posledním) patře domu. Snadnou úpravou tj. probouráním dveří místo vestavěné skříně lze z bytu udělat dva neprůchozí pokoje s velkou obytnou kuchyní (viz půdorys). Velikosti jsou: chodba 2,4m2, koupelna s WC 4,4m2, kuchyně 13,50m2, obývací pokoj 14,3m2, ložnice 13,1m2, balkon 1m2 a 2x sklep 4,1+0,9m2. V pokojích a koupelně jsou plastová okna s dvousklem, balkónové dveře jsou dřevěné taktéž s dvousklem. Na podlaze je v chodbě terasso, v kuchyni linoleum na betonu a v obou pokojích jsou parkety.

V domě se platí nízké poplatky, měsíční předpis ve výši 1914,- naleznete v odkazu dokumenty. Vodovod, elektřina, plyn, kanalizace. V bytě zůstává vybavení koupelny, kuchyně, 1x plynový sporák, 1x akumulační kamna, 2x vafky, 1x bojler.

Byt je v současné době volný, kompletně vyklizen a vymalován. Prohlídky kdykoliv po domluvě. Cenu naleznete zde. Zlevněno z původních 1790000,- Kč (sleva 140000,-) Možnost financování převodem i hypotékou. V případě zájmu o prohlídku prosím o kontakt.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547863
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.