Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyJana Koziny, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký kraj

Jana Koziny, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký krajVybaveno
Cena1 025 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 347 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví v dobré části Trnovan v Teplicich, ulice Jana Koziny 1445/5 ve 4.patre. Celkova plocha bytu je 42,59 m2 plus komurka na chodbe a sklep, ktery ma 4,01 m2. Pro noveho majitele bude také k dispozici jako bonus pračka. V bytě je nové topení, nova elektrika, koupelna probehla celou novou rekonstrukci, vcetne sadrokartonu, apod. Z předchozích majitelů nezustalo nic, jen vnější stěny. Vnitřní část budovy je v dobre rekonstrukci, k dispozici je vytah a jsou tam zabudovane i kamery. Sousedé jsou klidní a přátelští. Parkování je k dispozici kolem budovy. Kousek od baraku je k dispozici kadeřník, naproti je veterinář a malý obchod do 30 metrů. Penny Market je 5 minut chůze. Pokud mate vetsi zajem, zavolejte, napiste sms ci e-mail. Volný ihned po dohodě. Celková cena je včetně právního servisu. REALITNÍ KANCELÁŘE - MAKLÉŘI - ASISTENTKY - NEVOLAT !!! Nebudu reagovat!

Selling a 2+kk apartment in personal ownership in a good part of Trnovany, Teplice. The apartment has 42,59 m2 (spiz and sklep have 4,01 m2). There will be also a washing machine as an added bonus for the new owners. There is new heating and electric throughout the apartment. The bathroom was a complete reconstruction with brand new walls built. Nothing remains from the previous owners, only the outer walls. The inside of the building is in excellent shape as it was reconstructed. Cameras are in the building as well. The neighbors are quiet and friendly. Parking is available around the building. There is a hairdresser, vet and small shop within 30 meters of the building. Penny Market is a 5-minute walk. We recommend a look if interested.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu547934
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.