Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 60 m² bez realitkySymfonická, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Symfonická, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Cena4 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 660 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Studio 1+kk s terasou a výhledem do krásně udržované čtvrti v 1. patře rezidenčního projektu na Praze 5, nacházející se v blízkosti Prokopského a Dalejského údolí a v blízkém dosahu Německé mezinárodní školy. Zastávka autobusu Nárožní je 5 minut chůze, nebo 15 minut chůze ke stanici metra Hůrka, trasa B.

Byt tvoří prostorný a světlý obývací prostor s vestavěným nábytkem na spaní (sklápěcí postelí), vybaveným kuchyňským koutem a vstupem na terasu, koupelna s vanou a toaletou, šatna / komora a vstupní hala.

K vybavení patří plovoucí podlaha a dlažba, francouzská okna, žaluzie, bezpečnostní vstupní dveře. Možnost parkování na ulici nebo pronájmu garážového stání v domě, kterých je dostatek.

Jedná se o klidnou lokalitu s kompletní občanskou vybaveností a v blízkosti přírody. Nedaleko domu se nachází mateřské i základní školy, hřiště, poliklinika, supermarket nebo OC Nové Butovice, fitness centra, restaurace, kavárny a další služby.

Interiér 50 m2, terasa 10 m2.

Studio 1 + kk with a terrace overlooking a beautifully maintained neighborhood on the 1st floor of a residential project in Prague 5, near the Prokopský and Dalejský valley and close to the German International School. Bus stop Nárožní is 5 minutes walk or 15 minutes walk to Hůrka metro station, line B.

 The apartment consists of a spacious and bright living area with built-in sleeping furniture (folding bed), equipped kitchenette and access to the terrace, bathroom with bath and toilet, walk-in closet and entrance hall.

Facilities include floating floors and tiles, French windows, blinds, security entrance doors. Possibility to park on the street or to rent a garage in the house, which is enough.

It is a quiet location with full civic amenities and close to nature. Near the house there are kindergartens, elementary schools, playground, health center, supermarket or OC Nové Butovice, fitness centers, restaurants, cafes and other services.

Interior 50 m2, terrace 10 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu548168
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.