Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 23 m² bez realitkyPřístavní, Praha - Holešovice

Přístavní, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné9 990 Kč

+ Poplatky za služby1 290 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Velmi hezký a útulný byt 1+kk 23 m2 v moderním industriálním stylu. Klidné bydlení v suterénu prvorepublikového funkcionalistického domu v ulici Přístavní 25, Praha 7-Holešovice.

Byt je po celkové rekonstrukci - je zde dřevěná podlaha kombinovaná s dlažbou, nové okno, rozvody, koupelna se sprchovým koutem a WC, kuchyňská linka.

Byt je k pronájmu ihned. Hledáme pouze dlouhodobého nájemce - 1 osobu, nekuřáka, bez zvířat. První smlouva je na dobu určitou na 1 rok. Poplatky (teplo, teplá voda, studená voda, osvětlení, úklid domu, odvoz odpadků) pro 1 osobu činí 1.290 Kč/měs. Pro 2 osoby činí nájemné 10.990 Kč + služby 1.580 Kč/měsíc. Elektřina a příp.internet se hradí zvlášť.

Kauce je ve výši 15.000 Kč.

Jedná se o nabídku od přímého majitele, tedy bez provize. RK nevolejte.

Dům je po celkové rekonstrukci, má jenom 14 bytů a na každém patře jsou pouze dva byty. Velice slušní nájemníci. Klidná a rodinná atmosféra.

Velmi dobrá dopravní dostupnost. Ve vzdálenosti 100 m jsou tramvajové zastávky U Průhonu, Dělnická a Maniny, kde jezdí linky 1,3,5,10,12,15,25 a 54. Na metro B Palmovka, metro C Vltavská i metro C Nádraží Holešovice jsou to 2 zastávky tramvají. Dobré parkování pro rezidenty. Hned vedle divadla La Fabrika, nedaleko DOX, SaSaZu apod.

V případě Vašeho vážného zájmu napište, prosím, bližší informace o sobě, ideálně připojte reference z Vašeho předchozího nájmu, telefonické spojení, odkazy na sociální sítě FB, Linkedin apod.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu548171
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha23
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.