Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 87 m² bez realitkySvobody, Liberec - Starý Harcov, Liberecký kraj

Svobody, Liberec - Starý Harcov, Liberecký krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena3 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 571 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


PRODEJ NEBO KRATKODOBY PRONAJEM(15.07.2020- jeden rok)

REALITNI MAKLERI PROSIM NEOSLOVUJTE MNE !!!

OSTATNI REALNI ZAJEMCI PROSIM KONTAKTOVAT

POUZE EMAILEM, TELEFON JE SMYSLENY, V PRIPADE ZAJMU RAD SDELIM...DEKUJI

BYT 3+1 s P a malou zahradkou v zadni casti domu.Byt se nachazi v atraktivni lokalite Harcova, pobliz liberecke prehrady a s autobusovou zastavkou 15 a 21 hned u domu. V blizkosti domu se nachazi kvalitni restaurace Goodnes, 5 minut chuze restaurace Bily Mlyn, nebo restaurace, disco a jine na vyskokoskolskych kolejich a stale vice oblibena kavarna Bez Konceptu na Husove ul.

CENA holeho najmu 12.000,- . Sluzby vcetne el., internetu , zaloh na vodu , plynu a PARKOVISTE vzadu za domem cca 5000,- ...Byt je po postupne renovaci a nachazi se v prvnim nadpodlazi cihloveho obytneho domu po kompletni renovaci fasad. Atraktivni lokace nabizi velmi dobry prostup do centra Liberce, je primo na ceste do Jablonce n/N a Bedrichova, ktery je lyzarskym a rekreacnim centrem Jizerskych hor. Diky sile zdiva domu ( v 1 nadpodlazi 60 cm) si byt dobre drzi teplotu a diky sile podlah (cca1 m) je velice dobre hlukove izolovan , byt se vyznacuje velkymi svetlymi prostory a praktickym usporadanim. Novy plynovy kotel byl osazen v 8/2017, byt je castecne vybaven : lednice/mrazak LIBHER 190/150L, zanovni prackou 2016, kuchynskym vybavenim, sklokeramicky sporak/trouba /digestor 2017, mycka 2018 ,vysavac 2015, patrovou drevenou 1+1/2 posteli z IKEA, rozkladaci luzko IKEA, obri dvouluzkovou posteli (samovyroba) 2 x 2 metry matrace , domaci kino + MENSI obrazovka/monitor/(cca 70cm).Kuchynska linka je renovovana , s barem a 4 x barovymi zidlemi, vestavena skrin v kuchyni. Ocelova hrazda nad zarubni dveri v pruchodu z obyvaciho pokoje do loznice pro ty co se radi udrzuji v kondici. Vchod do kachlikove koupelny zajistuji dvere jak z chodby, tak z velke loznice ! Loznice ma vlastni prostornou satnu !

PROTO JE BYT V PODSTATE K NASTEHOVANI BEZ POTREBY DALSICH INVESTIC DO VYBAVENI. Zasadni renovace ale probehla v roce 2014-16 a tak je znat urcite opotrebeni uzivateli. Byt je ve starsim cihlovem dome, nachazi se v nem 2 kominy (moznost krbovych kamen), vyska do stropu je kolem 2.7m a tak skyta, jak uz to u takoveho druhu bytu byva, vynikajici moznosti k renovacim a prebudovavani.

V chodbe a kuchyni je linoleum na nove drevotriskove podlaze -2014. Plovouci podlaha na parketach - obyvaci pokoj a loznice. Plovouci podlaha na prknech - detsky pokoj. Plastova okna k=1.1/2014.

Byt bude pripraven k nastehovani K PRONAJMU CI K PRODEJI 15.07.2020.

Beautiful and well-lit apartment in an attractive Harcov location, near Liberec water dam and bus stop c15 and 21 right next to the house. Near the house, there is a good quality restaurant Goodnes, 5 minutes walk distance the Bily Mlyn restaurant or a restaurant, disco and other on the university dormitory. Lokation of the house is very well for to drive to Jablonec n/N , Liberec center or Bedrichov, which is skiing and recreation center of the Jizerske Mountains. The apartment is after graduated renovation and is located in the first floor of a brick house. House went trough a complete renovation of the facade. Thanks to the 60 cm wall masonry, the temperature is well kept and thanks the floor thickness is flat very well sound proof. The apartment is characterized by large light spaces and practical arrangement. The new gas heating stove was installed in 8/2017, the apartment is partly equipped: fridge / freezer LIBHER 190 / 150L, ​​ceramic stove 2017, washing machine 2015 , dishwasher 2017, kitchen equipment, vacuum cleaner 2015. Wooden 1 + 1/2 upper floor bed from IKEA, big handmade metal/wood bed 2 x 2 m. Small home cinema + 10 "screen / monitor /, renovated kitchen furniture with bar and 4 x bar chair, built-in cabinet in the kitchen. Steel bar over the door in the passage from the living room to the bedroom, for those who are happy to keep up in shape. The entrance to the tiled bathroom is provided by door both from the corridor and from the large bedroom! Big bedroom have its own walk inn dress room !

Linoleum is in corridor + kitchen 2014. Floating floor on parquet in living room and big bedroom. Floating floor on the planks - a child's room. Plastic windows with double glass k = 1.2 / 2014.

The apartment is currently leased to a quiet and decent couple with a child , which would like to continue with the lease, but my life was taken in another direction and I would like to offer the flat for sale included all equipment for this fantastic price.

The apartment is suitable for a group of people, young par, older couple that is able to step up to 15 steps. Behind the house is a parking place and the apartment have option to take over my rented green plot for cca 200 Kc / year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu548220
Dispozice3+1
Dostupné od15. 7. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Předzahrádka 40 m²
MHD 0 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Terstu
🚶 16 m (0 min)
PoštaLiberec 15
🚘 1 585 m (4 min)
Obchod
🚶 480 m (6 min)
Banka
🚘 3 040 m (7 min)
RestauraceGoodness
🚶 2 m (0 min)
LékárnaLékárna U Muzea
🚘 2 064 m (5 min)
ŠkolaZŠ Aloisina výšina
🚘 1 628 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Pramínek
🚶 702 m (8 min)
Sportovištěsportovní hala
🚶 278 m (3 min)
Hřiště
🚶 662 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.