Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkySousedíkova, Praha - Vysočany

Rezervováno
Sousedíkova, Praha - VysočanyVybaveno
Cena5 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 23 113 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme vám byt 2+kk v novostavbě z roku 2012, v projektu Rezidence Nad Rokytkou, Praze 9 Vysočanech, o podlahové ploše bytu 59,8 m2. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží a je orientován na Východ.

Tento velice moderní a utulný byt má prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem s moderní plně vybavenou kuchyní o velikosti 29m2, ze kterého je vstup na velký balkon (7m2-není zahrnuto). Dále v bytě najdete ložnici o velikosti 16m2, která je s obývacím pokojem spojena posuvními dveřmi se vestavěnou velikou knihovnou. V ložnici najdete také mnoho uložního prostoru včetně vestavěné skříně. Koupelna o velikosti 5,1m2 je vybavena vanou, umyvadlem a wc. Ve vstupní chodbě (7,3m2) pak najdete další praktickou vestavěnou skříň a vstup na druhé, samostatné wc. Velkým benefitem jsou pak sklep v přízemí domu a parkovací stání v garážové hale, které jsou součástí prodeje. Další parkovací místa jsou k dispozici před domem. Dům splňuje požadavky na zařazení do energetické třídy C, takže měsíční náklady na jeho provoz jsou nízké.

V okolí je výborná občanská vybavenost a hlavně spousta zeleně- hned za domem se v dokončujícím se parku Zahrádky, cez který protéká říčka Rokytka, nachází Fitness stezka Rokytka ( http://www.devitkavpohybu.cz/item/1003 ) a cyklostezka vedoucí až do centra Prahy, dále zde najděte několik dětských hřišť nebo Edu Bubo Klub www.edububoklub.cz – zázemí pro rodiny s detmi.

5 minut od domu se nachází nově vybudované malé obchodní centrum, kde kromě jiného najdete supermarket Billa, lékárnu nebo McDonald. Další velikou výhodou je místní příslušnost České pošty v OC Fénix, která je otevřena i během víkendu a dále pak pobočka Zásilkovny 3min od bytu.

Na zastávku tramvaje (linky 8 a 25), která vás za 10 minut zaveze na stanici metra Palmovka nebo za 4 minuty na stanici metra Hloubětín, jsou to 3minuty chůze. V současné době se navíc staví i pěší lávka přes park Zahrádky přímo ke stanici metra Kolbenova. Za 4 minuty autem se pak dostanete do obchodního centra Galerie Harfa. V samotném centru města jste autem nebo MHD za 20 minut a za 8 minut zase na Černém mostě.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu548271
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.