Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 200 m² bez realitkySedlec - Sedlec u Benátek nad Jizerou, Středočeský kraj

Sedlec - Sedlec u Benátek nad Jizerou, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby1 400 Kč
+ Vratná kauce90 000 Kč


Pronájem nového, krásného, skoro plně zařízeného rohové strany velkého dvojdomku se zahradou, nedaleko Benátek nad Jizerou (3km). Dům je z roku 2012 (dokončena stavba s kolaudaci). Pozemek cca 1100 m2. Zahrada nabízí díky ovocným stromům a vysokému plotu naprosté soukromí. Dispozičně je dům řešen jako 5 + KK. V přízemí je velký obývací pokoj s prostorným kuchyňským koutem a výstupem na obrovskou terasu (cca 50m2), koupelna s rohovou hydro-masážní vanou (jacuzzi) a bidetem se záchodovou mísou, předsíň s průchodem do odděleného pokoje pro šatnu a schodiště do horního podlaží, ložnice s výhledem na zahradu a elektrickou bránu pro auta. V patře jsou dále 3 velmi prostorné pokoje (každý cca 20 m2) a druha koupelna, tentokrát se sprchovým koutem. Topeni domu je řešeno elektrickým kotlem, ale také v obývacím pokoji jsou hezká krbový kamna. Pod terasou je velká garáž s automatickou branou s plochou 32 m2 a oddělena kotelna cca 18m2.

Výborná dostupnost do Mladé Boleslavi (auto -10 min, BUS - 20 min) a Prahy - Černý most (auto -15 min, BUS - 25 min). Na nájemníka by se převáděla elektřina a voda (celkem necelé 4000 Kč měsíčně v případě čtyřčlenné rodiny včetně topení). K pronajmutí od 1. května.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu548309
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 5. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha200
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.