Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 190 m² bez realitkyVětrná, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Větrná, Beroun - Beroun, Středočeský kraj
Cena12 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 54 666 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K nastěhování už toto léto. Cena vč. kompletního dokončení ve vysokém standardu a exteriéru.

Mimořádná příležitost mimo běžný developerský trh. Individuálně řešený chytrý dům 5+kk v pasivním standardu s prostornou garáží pro dva vozy a úložnou částí. Vyvážená funkční a architektonická kvalita nemovitosti, která splní vysoké nároky na luxusní bydlení. Lokalita, Beroun - Na Cibulce.

Dům má 4 pokoje a prostornou obývací část 50m2 - designové schodiště ocel/dub/sklo. Dále nabízí vstupní halu s úložnými prostory, koupelnu, dvě toalety, šatnu, technickou místnost a terasu. Dům je krásně propojen s krajinou díky nadstandardnímu prosklení, které je možné v případě potřeby zastínit exteriérovými žaluziemi s napojením na centrální řízení. Mnohonásobně menší náklady na provoz při vyšším komfortu než běžné novostavby, kvalitní a nadčasové technologie domu, jedinečná okna Slavona Progression, rakouské centrální řízení domu Loxone (stínění, větrání, topení, FVE, zabezpečení, světla, atd.), fotovoltaická elektrárna 3.6kwh s měničem Fronius, nejvyšší řada aktivní rekuperace Dánského Nilan s možností chlazení domu (stále čerstvý a čistý vzduch bez ztráty tepla), podlahové topení FENIX, garážové vrata a dveře Hormann, nadstandardní elektroinstalace, příprava na bazén, na pozemku zásobník užitkové vody.

Pečlivost provedení prokázána výsledkem blowerdoor test 0.09. Dům stojí na velmi pěkném pozemku s jedinečným výhledem na celé město Beroun, absolutní občanská vybavenost, atraktivitu místa podtrhuje nedaleký Beroun Golf Resort. Dojezd do Prahy Vám zabere 15 minut. Velmi dobrá investice.

V případě zájmu pro Vás rádi zajistíme financování a právní služby vč. úschovy. Přímý prodej. Cena vč. kompletního dokončení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu548316
Dispozice5+kk
Plocha pozemku809
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha190
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.