Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyU Hostavického potoka, Praha - Dolní Počernice

U Hostavického potoka, Praha - Dolní PočerniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce38 000 Kč


Nabízím pronájem světlého 3+kk s balkonem a komorou/spíží. Byt je ve 3.NP, velmi dobrá dostupnost do centra Prahy -3 minuty od domu je stanice autobusu na Metro A - Depo Hostivař, na Metro B - Rajská zahrada a dále železniční stanice Nádraží Dolní Počernice s dojezdem na Hlavní nádraží nebo na Masarykovo nádraží. Vlak jezdí ve špičce každých 15 minut, délka cesty je 13 minut. Vyhledávaná lokalita – blízkost přírodního parku Čihadla, zámecký park v Hostavicích a Dolních Počernicích, cyklostezky, Kyjský a Počernický rybník, golfové hřiště Black Bridge, blízká občanská vybavenost: přímo u domu supermarket Albert, ve výborné dojezdové vzdálenosti Europark Štěrboholy a OC Černý most – cca 6 minut autem .

Byt je částečně zařízen. Vybavená kuchyň - sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, digestoř, myčka, lednice s mrazákem, stůl a židle. V předsíni, v ložnici i v pracovně vestavěné velmi prostorné skříně na míru, v pracovně dále rozkládací pohovka a psací stůl s kontejnerem, v koupelně pračka AEG, v komoře skříňky na potraviny, bezpečnostní vchodové dveře.

V rámci pronájmu je požadovaná vratná kauce ve výši 2 nájmů - 38 000,- Kč. Byt je komfortní pro 2 osoby, nekuřáky bez domácích mazlíčků. Nájemné 19 000,- Kč, zúčtovatelná záloha na služby v domě 2 000,- Kč , teplo, teplá a studená voda dle spotřeby, zúčtovatelná záloha cca 1 000,- Kč, elektřina bude převedena na nájemníky.

Byt bude k dispozici od 1.3.2019 nebo po dohodě dříve. Napište o sobě, prosím, základní informace.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu548345
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha72
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.