Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 79 m² bez realitkyDittrichova, Praha - Nové Město

Dittrichova, Praha - Nové MěstoVybaveno
Cena8 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 278 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o prodej zrekonstruovaného bytu s lodžií ve 4. podlaží 5-ti podlažního zrekonstruovaného cihlového domu (nový výtah, stoupačky, střecha), ulice Dittrichova, u stanice metra a tramvaje Palackého náměstí, žádaná avšak klidná lokalita v blízkosti Náplavky, nedaleko Vyšehradu. V bytě jsou 4 samostatné neprůchozí pokoje, jeden s lodžií a dva se šatnou (viz. plánek), obývací pokoj, kuchyně, koupelna s rohovou vanou, samostatné WC a předsíň. K bytu patří sklep. Vytápění a ohřev teplé vody plynovým kondenzačním kotlem značky Buderus, domácí video-telefon, bezpečnostní dveře NEXT , nové balkonové dveře.

Sale of a flat after reconstriction with loggia on the 4th floor of a 5-storey renovated brick house (new lift, risers, roof), Dittrichova street, very close to metro and tram station Palackého náměstí (1 minute by walk), quiet location near Náplavka and Vyšehrad. The apartment has 4 separate bedrooms, one with loggia and two with walk-in closet (see plan in photo gallery), living room, kitchen, bathroom with corner bathtub, separate restroom and antechamber. The apartment has a cellar. Heating and hot water heating by Buderus gas condensing boiler, home video phone, NEXT security door, new balcony door.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu548538
Dispozice4+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha79
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.