Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 81 m² bez realitkyPraha - Řepy

Praha - ŘepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt o velikosti 3+kk/ 81 m2 (75 m2 + zasklená lodžie 6 m2). Byt se nachází v 10. (předposledním) patře panelového domu po rekonstrukci (zateplení, plastová okna, výtah po částečné). Ložnice jsou orientované na východ, kuchyně s obývákem na západ. Kompletní rekonstrukcí prošel i interiér bytu. Kuchyně je vybavena linkou s indukční deskou, dřezem a baterií se sprchou. Dále vestavěnými spotřebiči - myčka na nádobí, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba s parním vařením. Koupelna s velkou vanou a stěnou, která umožní pohodlné sprchování. Toaleta je vybavena bidetovou sprškou. Obytné pokoje jsou neprůchozí, kuchyně a obývací pokoj jsou od nich odděleny chodbou. K dispozici je připojení internet a TV za poplatek 500 Kč měsíčně (možnost přejít na vyšší tarif). Dobrá dopravní dostupnost, tramvaj, bus, městský okruh, letiště Ruzyně, parkoviště před domem. Nedaleko jsou zastávky metra A (Motol), nebo B (Zličín), kde jsou i 2 velká obchodní centra. Nadstandardní občanská vybavenost v přímém okolí. Několik obchodů (Albert, Tesco, Penny Market), hned 2 školky a 2 školky se nacházejí ve vzdálenosti do 5-7 minut pěšky od bytu. Přímo za barákem je dětské hřiště, psí louka, obnovený Řepský potok a v řádů měsíců má být hotové blízké víceúčelové sportovní a wellness centrum. Vhodné i pro rodinu.

Nájem 22 000 Kč + poplatky cca 4000 Kč (dle vyúčtování). Vratná kauce dohodou. Bez realitky, takže bez provize. K nastěhování prakticky ihned (je potřeba dodělat pár drobností, které však nebrání obývání bytu).

I offer an 3 room apartment (82 m2 - 76 m2 & 6 m2 balcony). The apartment is located on the 10th floor of a panel house after reconstruction (insulation, plastic windows, lift). Bedrooms are oriented to the east, kitchen with living room to the west. The interior of the apartment was recently fully renovated. The kitchen is equipped with an induction board, a sink and a bathtub with a shower. Also built-in appliances - dishwasher, fridge / freezer, microwave with steam cooking. Bathroom with large bathtub, toilet is equipped with a bidet shower. There is an internet connection and a TV for a fee of CZK 500 per month (possibility to upgrade to a higher tariff). Good transport accessibility by tram, bus, city bypass, Václav Havel international airport, parking is in front of the house. Nearby are metro stations A (Motol) or B (Zličín), where are also located 2 big shopping malls. Few stores (Tesco, Albert, Penny Market, Teta Drogerie) are reachable up to 5 minutes by walk from the building. Also 2 kindergartens and 2 primary schools are within 5-7 minutes of the apartment. Directly behind the buliding is a playground, a dog meadow, the restored Řepský potok (stream) and behind it in the order of months it is to be done multipurpose sports and wellness center.

Rent CZK 22,000 + services CZK 4,000 + CZK 1,500 according to the bill. Refundable deposit of CZK 35,000. No real estate agent, so no commission. Available for move in now.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu548642
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha81
VybavenoČástečně
Podlaží10
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.