Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyProkopova, Vlašim - Vlašim, Středočeský kraj

Prokopova, Vlašim - Vlašim, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 370 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 051 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prostorný byt ve Vlašimi 3+1, balkón

Nabízím k prodeji byt 3+1 v centru Vlašimi, okres Benešov.

Bytový dům je umístěn v centru města, ale zároveň díky cloně obchodního centra v klidné lokalitě s dostatkem zeleně. Příjezdová komunikace je asfaltová s dostatkem parkovacích míst vedle domu.

Byt se nachází v přízemí panelového domu z celkového počtu 12 pater. Při vstupu do domu budete překvapeni renovovanými schody a poté zejména velkou chodbou, kterou jistě oceníte při vítání návštěv, kdy se nebudete muset v bytě nijak mačkat a pohodlně se se všemi v klidu pozdravíte.

Byt má i prostornou vlastní chodbu, ze které můžete jít do koupelny, WC, dětského pokoje,ložnice, obývacího pokoje i do kuchyně. Obývací pokoj je i průchozí do kuchyně. Obývací pokoj, dětský pokoj i ložnice jsou celkem prostorné místnosti, celý byt má 67 m2. Tyto rozměry bytu Vám zaručí, že se zde nebudete cítit stísněně a budete zde moci, jak se říká, volně dýchat.

Jádro bytu je původní a bude nutné si byt vymalovat a vybavit, jinak v domě jsou před pár lety vyměněny okna za plastová, nedávno proběhla rekonstrukce střechy, instalace zateplení, nové fasády, výměna výtahu, renovace vchodu a stoupaček. Provedeny nové keramické dlažby na společných chodbách. Lodžie bytu je zasklená, byt má nové vchodové bezpečnostní dveře. K bytu samozřejmě náleží také sklep.

Ve městě je veškerá občanská vybavenost. Možnosti kulturního vyžití - ve městě je divadlo, sportovní areál, krytý zimní stadion a koupaliště. Za zmínku také stojí Zámek Vlašim s jedním z nejstarších zámeckých parků v ČR, založeném r. 1775.

Aktuálně jsou v bytě nájemníci. Je možné v případě, že hledáte investiční byt, jejich nájemní smlouvu ponechat aktivní

RK nevolejte!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu548744
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha67
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.