Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyPraha - Hloubětín

Praha - Hloubětín
Cena4 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 388 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej NOVOSTAVBY s anuitou 3.114.000,-Kč – byt je v nadstandardu a velmi pěkně řešen dispozičně. Jedná se o družstevní byt 3+kk/B o celkové podlahové ploše 76m2 + 6,9m2 balkón + 1,8m2 sklepní kóje. K bytu náleží rohové garážové stání v hodnotě 368tis. Byt je situovaný na JZ v příjemné a klidné lokalitě plné zeleně (Praha 9 – Hloubětín, ul. Saarinenova 1) s výbornou dopravní dostupností do centra. Velká okna navíc bytu dodávají příjemné denní prosvětlení a dostatek slunce. Byt se nachází v 3.NP cihlové novostavby.

Jedná se o právě zkolaudovaný - nový, dosud neobydlený byt, který je velmi precizně proveden a má krásné sádrové omítky. Podlahy jsou tvořeny kombinací plovoucí podlahy (obývací pokoj a 2 samostatné pokoje) a příjemné dlažby (chodba, koupelny, WC). Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní NEXT, je provedena kompletní příprava pro kuchyňskou linku. Optický internet a kabel TV od T-Mobil (bude na výběr i z dalších poskytovatelů). K bytu náleží rohové garážové stání a sklepní koje v přízemí domu. V domě je výtah, centrální vytápění, vstupní domovní dveře na čip. Na celý dům i byt je 5letá !!! záruční lhůta od stavební firmy.

Výborná dopravní dostupnost do centra: zastávka TRAM - 1min, metro B – Kolbenova do 5min. K domu patří i neveřejné dětské hřiště, parčík pro obyvatele přilehlých tří domů. V blízkém okolí je cyklostezka.

U bytu je nesplacená anuita ve výši 3.114.000,-Kč, která se splácí formou měsíčních nájmů (měsíční splátka anuity je 15.045,-Kč + poplatky). Doba splácení anuity je nastavena na 20 let (dojednána ještě za velmi výhodných podmínek úvěru 2%). Po pěti letech je však možné anuitu celou doplatit a převést si tak byt do osobního vlastnictví. Jelikož se jedná o družstevní byt, neplatí se 4%daň z nabití nemovitosti!!!

Cena 4.100.000,-Kč + anuita 3.114.000,-Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549404
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha76
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.