Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyZrzavého, Praha - Řepy

Rezervováno
Zrzavého, Praha - ŘepyMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce21 500 Kč


K dispozici od kvètna.

Nabízím k pronájmu krásný byt 3 + kk + balkón (70m2 + 5m2)v projektu Nad Beránkem v lokalitě Praha 6, Řepy. Byt je situován v 6.podlaží(5.patře)budovy s výtahem, vstup na čip plus kamerový systém. Z balkónu obývacího pokoje nabízí výhled do soukromého vnitrobloku se zahradou a dětským hřištěm pouze pro obyvatele domu. Byt tvoří vstupní chodba s komorou/šatnou, předsíňová stěna, oddělené WC, samostatná koupelna s vanou, součástí je úložný regál, obývací pokoj s podhledy a LED osvětlením a kuchyňskou linkou se vstupem na balkón a dvě ložnice. Byt je částečně zařízen, kuchyňská linka se sklokeramickou deskou, vestavnou lednici s mrazákem, vestavnou horkovzdušnou troubou, mikrovlnou troubou a myčkou. Ložnice má vestavěné zrcadlové skříně, manželskou postel, druhá ložnice má vestavěnou prostornou skříň, momentálně zařízeno jako dětský pokoj viz.fotografie, dle dohody možno pokoje dozařídit či ponechat zcela nezařízené. Původně byl byt zařízen, poté vše odvezeno a zařízeno nábytkem stávajících nájemníků, viz.různé fotografie. Byt je velmi slunný a klidný, min. potřeba topení, možno užívat úložné prostory domu - kolárnu/kočárkárnu a užívat si posezení ve vnitrobloku k relaxaci v krásné soukromé zahradě se vzrostlými stromy přístupné pouze pro obyvatele domu. Možno za poplatek pronajmout parkovací stání v podzemní garáži v domě, chráněné kamerovým systémem nebo veřejné parkovištĕ je hned před domem, kde je také bus zastávka(164), další autobusové spojení (225, 180) a TRAM (9, 10, 16, 98, 99) cca 3 min.pěšky, metro v dosahu busem či tramvají do 10 min.(Zličín, Motol, Stodůlky, Smíchov) V okolí je kompletní občanská vybavenost, 3 školy, 3 školky, sportovní využití a relaxace-bowling, 24h/7 fitnesscentrum je 3 min.chůze, nový plavecký bazén a wellness centrum, restaurace, bary v okolí, Billa (1 min.chůze), McDonald, nové OC Řepy-Albert, pošta, Tesco, Lidl, Poliklinika, policie, vše jen 5 min.chůze. Nemocnice Motol - 6 min.busem. Dobrá dostupnost do centra Prahy, Zličína a na letiště.

Nájem 21500,- plus poplatky 2500 Kč, el.energie bude přepsána na nájemníka.

Dlouhodobý pronájem min. na 1 rok.

AVAILABLE FROM MAY.

I offer very nice furnished 2 bedrooms flat with living room and kitchen + balcony in the project Nad Berankem, in Prague 6, Repy. Apartment is situated on the 5th floor with a lift. Balcony view from living room facing private garden with childrens playground. There is entrance hall, equipped with shoe rack and clothes hangers, separated storage room/clothes closet, separated toilet and bathroom with bath-tube, shelves. Living room has Led lighting and fully fitted kitchen with built in appliance - board, fridge/freezer, oven, microwave, dishwasher. In the bedroom is built in cupboard, double bed, second bedroom has also built in cupboard. Apartment is sunny, quiet, possible to use storage room of the building to store your baby carriage, toys or bicykles and relax in the private garden with benches. Possible to use private indoor parking with camera system in the house by commission or public parking is direct in front of the house, where is also bus station (164), next bus station (180, 225) and TRAM (9, 10, 16, 98, 99) are 3 min. on foot, access to Metro (Zlicin, Motol, Stodulky, Smichov) is by bus or by tram within 10 min., in the surroundings of the house are 3 kindergartens, 3 schools, private schools, sports centre-24/7 gym, tennis courts, bowling centre - 10 min.on foot, new multipurpose centre with swimming pool and wellness relaxing zone, restaurants, bars, stores (Billa, Albert, Tesco), McDonald, new OC Řepy shoping mall, post office, police station, medical clinics - 5 min. on foot. Motol Hospital is 6 min.by bus. Good access to the center, Zlicin or international airport.

Rent is CZK 21 500 + CZK 2500 utilities (water, heating charges,waste) + electricity consumption on the tenant name.

Long-term rent only, min.1 year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549513
Dispozice3+kk
Dostupné od7. 5. 2022
Podlaží6
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDNevanova
🚶 82 m (1 min)
PoštaPraha 618
🚶 429 m (5 min)
ObchodBilla
🚶 326 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 495 m (6 min)
RestauraceTankárna
🚶 536 m (6 min)
LékárnaLékárna Řepy
🚶 553 m (7 min)
ŠkolaPražská TK a SOŠ, s.r.o.
🚶 399 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Fialka
🚶 423 m (5 min)
SportovištěBMX aréna Řepy
🚘 1 125 m (4 min)
Hřiště
🚶 233 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.