Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 103 m² bez realitkyKaliště - Kaliště u Ondřejova, Středočeský kraj

Kaliště - Kaliště u Ondřejova, Středočeský krajVybaveno
Cena1 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 513 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Chata se nachází v obci Kaliště - osada v Habří. Lokalita Kaliště je velmi atraktivní v okrese Praha východ (rekreační oblast Prahy na břehu řeky Sázavy). Nemovitost se nachází v jižní části obce na vrcholu údolí nad řekou Sázavou, uprostřed zástavby rekreačních chat v lokalitě zvané Poddubí - osada v Habří..

Nemovitost je rekreační chata s příslušenstvím a zahradou, která tvoří jednotný funkční celek a na které jsou trvalé porosty. Chata je zděná, se sklepem i garáží, je základně vybavená s možností využití k bydlení i v zimních měsících. Topení je na tuhá paliva v přízemí místnosti. WC do vlastní jímky. Příslušenství k nemovitosti je vrtaná studna a venkovní úpravy, pozemek oplocen s velkými vjezdovými vrátky (rohová parcela, možno parkovat na pozemku). Chata má přízemí, je plně podsklepena a má podkroví. V prvním podzemním podlaží jsou garáž a sklepní místnost. V přízemí jsou kuchyně s obývacím pokojem, předsíň, WC s umyvadlem, zádveří a terasa. V podkroví je podesta a ložnice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549579
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha103
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.