Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 132 m² bez realitkyHavlíčkova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Rezervováno
Havlíčkova, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj
Měsíční nájemné18 800 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Slunný byt 4+1, 132 m² v historickém činžovním domě Drápal v centru Olomouce

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu slunný byt 4+1 o rozloze 132 m² ve 2. patře historického činžovního domu Drápal v centru Olomouce, ulice Havlíčkova. Byt je kompletně zrekonstruovaný a připravený k nastěhování. Při rekonstrukci jsme kladli důraz na citlivé zachování historického ducha budovy a zároveň na to, aby byt odpovídal vysokým nárokům a standardům moderní doby.

Jedná se o reprezentativní byt 4+1 s velkou předsíní, šatnou, 2 většími pokoji (26,4 a 24,8 m2), z nichž je jeden průchozí, a 2 menšími neprůchozími pokoji (16,7 a 13, 1 m2). V bytě je velká samostatná kuchyně vybavená zcela novou kuchyňskou linkou s kvalitními vestavnými spotřebiči (elektrická varná deska, trouba, digestoř). V kuchyni je dostatek prostoru a lze ji tak využít i jako jídelnu. V koupelně je umístěna rohová vana a dvojumyvadlo, WC je samostatně. V bytě je dále k dispozici komora (přístup z kuchyně) a lodžie s pohledem do dvora (přístup z předsíně). V celém bytě jsou nově zbroušené a nalakované parkety. Byt je kromě kuchyňské linky nevybavený. Topení je etážové s plynovým kotlem, který zajišťuje i teplou vodu. V domě jsou realizovány datové rozvody s možností objednávky datových služeb a internetové televize. Ve všech obytných místnostech je zásuvka pro datový přenos, pevný telefon a televizní anténu.

Byt se nachází v centru města s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností MHD (nachází se přímo nad restaurací Drápal).

Požadované nájemné 18.800,- Kč plus zálohy na služby 1.200,- Kč (voda, úklid a osvětlení chodby).

Platba za plyn, elektřinu a internet (LEMO internet nebo O2) přechází přímo na nájemce. Přímý majitel (bez provize RK), požadována vratná kauce 40.000,- Kč.

Byt nabízíme k dlouhodobému pronájmu, máme zájem o nájemníky, kteří hledají bydlení minimálně na několik let.

Byt je volný k nastěhování od 1. 3. 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549613
Dispozice4+1
Dostupné od1. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha132
VybavenoNevybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.