Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 125 m² bez realitkyVojty Kuchynky, Nové Strašecí - Nové Strašecí, Středočeský kraj

Vojty Kuchynky, Nové Strašecí - Nové Strašecí, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 053 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej velmi hezkého zděného rodinného domu (dvojdům) 3+1 s příslušenství (kolaudace 9/2009), v širším centru města na vlastním pozemku 389 m2, z toho zastavěná plocha je 63 m2 a obytná plocha 100 m2, půda 26 m2.

V přízemí domu je obývací pokoj se vstupem na zahradu, s krbem a krbovou vložkou, rozfuk tepla po celém prvním patře přes turbínu, jídelna se vstupem na zahradu a s kuchyňským koutem, chodba, malá koupelna s WC a se sprchovým koutem, komora. V patře je ložnice, dětský pokoj, koupelna včetně sociálního zařízení. V podkroví je půda. Vstup po žebříkovém schodišti z chodbičky mezi pokoji a koupelnou.

Dům je napojen na městský vodovod a kanalizaci, plyn, elektřinu 220/380V, internet (optický kabel) a vytápí se plynovým kotlem Vaillant včetně ohřevu vody (ústřední podlahové topení v celém domě, jen v patře v pokojích radiátory).

Dům je zhotoven zdícím systémem Porotherm včetně vnitřních příček a podlahy v 2NP. Fasáda včetně zateplení, konstrukce krovu dřevěná vaznicová – tašky Bramac, zděné schodiště, plastová okna, kuchyňská linka včetně spotřebičů, obložkové dveře, dlažba, plovoucí podlahy a jiné.

K domu dále patří udržovaná zahrada včetně venkovního posezení pod pergolou, nadzemní bazén, garážové stání též pod pergolou a dřevěný zahradní domek 3x3 metry s přístřeškem.

Dům se prodává včetně některého vnitřního a venkovního vybavení (dohoda možná).

Celkový stav nemovitosti je velmi dobrý, pozemek je oplocen, podle plotu vzrostlé tůje, zajišťující dostatečné soukromí. Ve městě veškerá občanská vybavenost a výborná dopravní dostupnost, Praha, Kladno, Rakovník /nájezd na D6/. Cena včetně právního servisu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549678
Dispozice3+1
Plocha pozemku390
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha125
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.