Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 115 m² bez realitkyBubenečská, Praha - Bubeneč

Bubenečská, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Cena10 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 530 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej prostorného bytu 3+1 o velikosti 115 m2 v druhém podlaží cihlového domu původem z 20. let 20. století, nyní po rekonstrukci uliční fasády, střechy (vč. půdní vestavby), páteřních technických rozvodů, veřejných interiérů a odvětrání sklepů. Dům je vybaven osobním výtahem. V bytě se nacházejí tři pokoje, prostorná obytná kuchyně včetně vybavené kuchyňské linky, předsíň s nábytkem na míru, samostatné WC a koupelna, komora a technická místnost. Podlahy řešeny originálními parketami, částečně po renovaci. Výška stropů 315 cm. K bytu náleží samostatný zděný suchý a odvětrávaný sklep o velikosti cca 4,5 m2 v suterénu domu. Vytápění bytu je zajištěno vlastním plynovým kotlem. Bezproblémová dostupnost veřejnou dopravou (Hradčanská 9 minut, Dejvická 15 minut), parkování přímo před domem v rámci rezidenčních zón. V bezprostřední dochozí vzdálenosti veškerá občanská vybavenost (restaurace, obchody, mateřské a základní školy, jazykové školy atd.).

Selling a spacious 3+1 apartment, size 115 square meters. Apartment is on the second floor of a brick apartment house built in 1920s, currently with restored exterior (street side), roof, core water, electricity and gas distribution, shared interiors and the cellar ventilation. Inside the flat, there are three rooms, spacious kitchen/living room partially fitted with appliances, entrance hall with a bespoke furniture, separate WC and bathroom, pantry and technical room. Parquete floors have been partially refurbished. Ceiling hight 315 cm. Dry and ventilated cellar belong to the apartment. Heating is secured by an own gas boiler. Located close to a public transport stations Hradčanská (9 minutes walk) and Dejvická (15 minutes walk), parking on the street in front of the house within a zones for residents. All civic amenities (resaurants, stores, schools etc.) in the nearby area.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549692
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha115
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.