Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 102 m² bez realitkyVánková, Praha - Čimice

Vánková, Praha - ČimiceVybaveno
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k pronájmu moderní světlý prostorný byt 4kk 102 m2 v klidné části Prahy 8 - Čimice. Byt se nachází v rezidenčním projektu Čámovka, obydlen od roku 2014. Byt má 3 ložnice, prostorný obývací prostor s kuchyní, koupelnu s vanou a WC a samostatné WC. Má také 2 terasy, částečně kryté, celkem o rozloze 35 m2. Součástí pronájmu je také garážové stání v podzemním parkovišti (výtahem přímo do patra k bytu) a zděný sklep nadstandardní velikosti. Orientace bytu je J-Z-S. Výhled do zeleně, v klidném rezidenčním projektu. V blízkosti veškerá občanská vybavenost a zeleň.

We offer for rent modern and spacious flat 4kk 102m2 in the quiet area of Prague 8 - Čimice. The flat lies in the residential complex of Čámovka, dated in 2014. The flat offers 3 bedrooms, spacious living area with kitchen, bathroom with WC and separate secon WC. The flat also has 2 partially shaded terraces with combined size of 35 m2. As part of the rental, we offer use of underground spacious parking space and own cellar. The flat is oriented south - west - north. The views from the windows and terraces are to the greenery in quiet residential project. All public facilities nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549733
Dispozice4+kk
Dostupné od15. 4. 2019
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha102
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.