Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyDružstevní, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Rezervováno
Družstevní, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Pronajmu byt 2+1, resp.2+kk v cihlovém domě v Polabinách I, Družstevní ulice. Dům je od roku 2018 celkově zateplen. Byt se nachází ve 3. patře nově zatepleného domu, má plastová okna a je kompletně vybaven. Klidné prostředí – okna na jih, do dvora. Kuchyňská linka na míru s plynovou deskou, elektrickou troubou, mikrovlnnou troubou a pračkou. V obývacím pokoji je rohová sedací souprava, konferenční stolek, úložné prostory. V ložnici velká skříň, postel, psací stůl. Koupelna s rohovou vanou, umyvadlem a koupelnovým nábytkem.

V blízkosti je veškerá občanská vybavenost – Hypermarket, lékárna, nákupní centrum. V blízkosti je i zastávka MHD, do centra Pardubic cca 7 min. jízdy busem. Bezplatné parkování u domu.

Cena celkem 12.000,- Kč měsíčně včetně poplatků - tzn. včetně veškerých záloh na vodu, energie, plyn, kabelovou televizi, wifi připojení. Záloha počítána pro dvě osoby. Nevhodněji pár bez domácích mazlíčků. Kauce 2 platby nájemného včetně poplatků.

Byt je volný od 1.3.2019.

Zájemci kontaktujte mne prosím na mailu: polabiny2019@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549738
Dispozice2+kk
Dostupné od3. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha51
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.