Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 503 m² bez realitkyK Višňovce, Praha - Velká Chuchle

K Višňovce, Praha - Velká Chuchle
Cena6 199 500 Kč

Tato nemovitost již od 26 292 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o prodej parcely č. 946/15 o výměře 503 m2 určené k výstavbě RD, jež leží na hranici k.ú. Velká Chuchle a Radotín, mezi zástavbou v ulici K Višňovce. Parcelu prodáváme s projektem rodinného domu ( vizualizace přiložena) a již platným stavebním povolením k jeho výstavbě.

Projekt RD počítá s jednou bytovou jednotkou, která bude mít jedno podzemní podlaží a dvě nadzemní podlaží. Dům tedy bude podsklepený a bude mít plochou střechu. Jeho celková podlahová plocha bude činit 149,83 m2.

Podle projektu má 1. PP plochu 64,61 m2 (chodba, 2x sklad, technická místnost, garáž pro dvě auta), 1. NP plochu 68,02 m2 (zádveří, WC, kuchyně, obývací pokoj s výstupem na terasu), a 2. NP pak plochu 81,81 m2 (chodba, koupelna a 3 ložnice). Zastavěná plocha RD tak bude celkem činit 89,2 m2. Zpevněná plocha kolem domu bude činit 83,4 m2. Projekt byl zpracován speciálně pro tento pozemek a je autorským architektonickým řešením.

Cena za projekt RD a za vydané stavební povolení k výstavbě RD je započtena v ceně prodávané parcely. V případě zájmu je možné dokoupit sousední parcelu o výměře 546 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549765
VybavenoNevybaveno
Plocha 503
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.