Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyNeffova, Praha - Řeporyje

Neffova, Praha - ŘeporyjeVybaveno
Cena7 296 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 942 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte byt? Ano! A my víme jaký - ten náš! :)

Ptáte se proč? Čím je tak vyjímečný? Snoubí se v něm totiž výhody bytu a domu. Je situován na okraji Prahy v klidné a přátelské zástavbě, ale přesto jen pár minut k veškeré občanské vybavenosti a dalším důležitým bodům. Soukromí je zachováno i na oplocené zahradě, jejíž rozloha je více než dostatečná pro většinu aktivit, které Vás jen napadnou. Pocit výjimečnosti potom umocní výhled na rozlehlou nezastavitelnou plochu, která se rozprostírá přímo před zahradou.

Byt má miliony milionů dalších výhod, mezi které patří například: vynikající komunikativní spoluvlastníci a sousedé, výhled na koně přímo z velkoryse pojatého obývacího pokoje, sluníčko ve dne v noci, no to ne, ale kdyby náhodou, tak na oknech budete mít nádherné a praktické plissé.

Prostorný byt je součástí malého bytového domu, který má pouze 3 bytové jednotky. Má soukromou zahradu (naše - teda vlastně Vaše - výhradní vlastnictví) o velikosti 270m2, švestku, třešeň. Součástí prodávané nemovitosti je i spoluvlastnický podíl na okolních plochách, výhradní parkovací stání sousedící se zahradou - na níž je přímý vstup.

Nechali bychom si ho, ale už jsme 4 + 2 psi a až manželka zase otěhotní :-O

Asi vás to nebude moc zajímat, že jsme za dlažbu nechali 200 tisíc, ale až vaše děti (a další zvířátka) budou lítat ze zahrady domu a zpět, oceníte bezproblémovou údržbu. Navíc s celoplošným podlahovým vytápěním si ani babičky nebudou moci stěžovat, že necháte to miminko jen tak lézt po podlaze.

Co se týče kuchyně, skutečně království pro všechny vařící a pečící nadšence.

My Vás rádi uvidíme ve Vašem budoucím bytě :))) a zodpovíme případné další otázky. Snad ještě jedna věc, která potěší tvrdě pracující a vydělávající - energetická náročnost B, měsíční náklady do 3.000,- (zahrnují elektřinu vč. vytápění, vodu i fond oprav). To prostě chcete :)

Realitní makléře prosíme - nevolejte. Máme své vlastní kontakty. Byt chceme nabídnout znovu přímo, alespoň krátkou chvíli, než zas zpohodlníme.

Ponecháváme si výhradní právo zvolit si budoucího majitele - je to naše zodpovědnost vůči těm super sousedům, které budeme muset opustit.

Veškeré plusy rodinného domu, avšak v bytě co by kamenem dohodil na autobus (50m), vlak (700m), nájezd na pražský okruh (2min). Škola, školka v docházkové vzdálenosti. V blízkosti Dalajské údolí i Český kras.

Linky BUS 352, 301, Vás dovezou přímo na metro Luka (10min), na metro Nemocnice Motol (20min). Vlak Vás sveze na Praha-Smíchov (13min). Nájezd na pražský okruh (2min), dálnice D5, Letiště V. Havla (10min), Zličín (6min).

- Sanita - Keramag s povrchovou úpravou KeraTeck, toalety Rimfree, keramické dávkovače NIMCO v koupelně i na záchodě, příprava na luxferové zástěny

- Moderní a praktický sprchový set Hanz Grohe a Grohe

- Rektifikovaná dlažba Atlas Concord- s probarveným střepem, povrchová 3D textura, tvrdost 7/10 Mohs

- Vestavěné skříně v chodbě a severní ložnici

- Okna - plastová s trojskly

- Neodolatelné a neodolatelně praktické španělské obklady v kuchyni

- Kvalitní spotřebiče - trouba Electrolux s teplotním čidlem, možností páry a pyrolýzy, indukční varná deska, ekonomická myčka nádobí, dřez z umělého kamene a pohyblivá baterie s možností sprchy

Tyhle vychytávky fakt žereme.

Kontaktovat mne tel.602 280 622 nebo email: Handacloud@gmail.com

Are you looking for flat. YES! We know which one – this one! :-)

It has billion and trillion pluses, randomly chosen are the best neighbours and communicative part-owners. Life horses behind yours living room patio doors. Sun all day around, but if it is not the way you’ll love, listen: plisse … on the windows.

Spacious flat is part of the hose which consists of 3 flat. Your/Our flat has its own garden of 270m2, plum tree, cherry tree - yum.

It’s pity to lose this nest but we are growing. For people, two dogs it is able to carry on but what if my wife gets pregnant again.

You wouldn’t care if I underline 200 thousand Czech crowns spent on ceramic floor. But when your children and other pets will run in and out you’ll appreciate it. And there is floor heating system – warm and clean floors – grandma will love it without a word to your crawling child.

.....

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549812
Dispozice3+kk
StavNovostavba
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.