Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 106 m² bez realitkyKamenice - Ládví, Středočeský kraj

Kamenice - Ládví, Středočeský krajVybaveno
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji zděný rodinný dům 106 m2 na snovém místě v obci Kamenice - Ládví, přímo v srdci přírody s krásným výhledem do okolí, kde si můžete být jisti, díky stavební závěře, naprostým klidem a soukromím.

Rodinný dům se nachází na pozemku s krásnou a udržovanou zahradou (1.700 m2). Je koncipován jako bungalov 3+ kk s možností přistavění prvního patra. V případě zájmu budou předány i návrhy od architekta, ke kterým bylo již v minulosti vydáno stavební povolení.

Zdrojem vody je na pozemku vlastní vrt, dům disponuje dvěmi přípojkami na plyn, kanalizace je napojena na septik, elekřina 220 V, 380 V, internet.

Součástí prodeje, je i částečně zděná budova s číslem evidenčním s dispozicemi 2 + kk, využívána jako rekreační chata. Dále se pak na pozemku nachází zděný zahradní domek, kompletně podsklepený, který je možno využít jako dílnu či soukromí vinný sklípek.

Veškerá občanská vybavenost se nachází přímo ve vesnici, či v nedaleké Kamenici, která nabízí mnoho supermarketů, škol, školek, sportovního vyžití, restaurace.

Výborná dostupnost do centra Prahy (32 min.) po pražském okruhu, nebo lze využít autobus (zastávka 5 min. lehkou chůzí).

Obec Ládví je velmi vyhledávanou lokalitou k bydlení, ať už díky své poloze uprostřed přírody či výbornou dostupností do hlavního města.

Při rychlém jednání je možnost jednání o ceně!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549922
Dispozice3+kk
Plocha pozemku1 700
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha106
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.