Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 66 m² bez realitkyKrčská, Praha - Krč

Krčská, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízím pronájem 3+kk ve 2. patře bytového domu v atraktivní lokalitě Prahy 4, ul. Krčská, v blízkosti stanice metra Budějovická. K bytu možno pronajmout podzemní GARÁŽOVÉ STÁNÍ. Výborná poloha a dostupnost do centra. Stanice metra Budějovická 4-5 min. chůze.

Byt je velmi tichý (tichá ulice i v noci), komfortně zařízený, s perfektní dispozicí, orientovaný na jihozápad s výhledem na zeleň a bytové domy v okolí. Byt je pronajímán kompletně zařízený kromě jednoho volného pokoje (variantní využití). Dostatek úložných prostorů v bytě.

Byt je v TOP stavu po celkové nákladné rekonstrukci s kvalitním vybavením, dosud nebyl pronajímán. Dřevěné masivní dubové podlahy, dubové vnitřní dveře i dubová okna s trojsklem. Kvalitní dlažby, obklady, vybavení koupelny (vana se sprchovým koutem, podomítková termostatická baterie, umyvadlo, vestavěné rádio) i WC (vč. umývátka). Na míru vyrobená kuchyňská linka se spotřebiči SIEMENS (indukční varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba s parním a mikrovlnným ohřevem, vestavěná lednice s mrazákem). Na míru vyrobený nábytek ložnice. V samostatné vestavěné skříni nová pračka a sušička prádla BOSCH s přímým odvodem kondenzátu. Variantní osvětlení bytu úspornými LED zdroji. Vše v perfektním stavu a kvalitě. Kompletní nábytek do obývacího pokoje včetně pohovky je objednán, viz obrázek (dodání do půlky března 2019).

Nájemné 20 tis. Kč/měsíc + poplatky 3,3 tis. Kč/měsíc (paušál na topení bez ohledu na spotřebu, spol. náklady domu, záloha na teplou a studenou vodu) + elektrika + 470 Kč/měsíc za internet (UPC 300 Mb/s). Vratná kauce 50 tis. Kč. Nájem min. 12 měsíců. Pouze nekuřáci a bez domácích mazlíčků.

Spolu s bytem možnost užívání standardního podzemního garážového stání s dálkově ovládanými vraty přímo přes ulici (50 m) za 1,5 tis Kč/měsíc, viz obrázek situační plánek. Pronájem garážového stání není podmínkou pro pronájem bytu.

Přímý kontakt na majitele: stanislav.bilek@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549935
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha66
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.