Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 250 m² bez realitkyPříkopy, Horažďovice - Horažďovice, Plzeňský kraj

Příkopy, Horažďovice - Horažďovice, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena3 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 668 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Kouzelná a pohádková stavba!!!

S velikým citem a láskou opravená stará kovárna.

Vchod do domu, stejně jako zápraží (terasa) je situována na jih.

Ponechány původní vchodové dveře, za kterými je kovárna (dnes slouží jako vstupní hala do obývacího pokoje, jídelny a kotelny, ve které je kotel na tuhá paliva, bojler na teplou vodu a plynový kotel. Dalé je odsud vstup místnosti, která slouží k podnikání, v současné době jako masérský salón ).

Vytápět se dá buď tuhými palivy, plynem nebo dřevem .

V prostorném obývacím pokoji jsou litinová kamna JOTUL 25 a tři litinové radiáry připojené kna etážové topení a ke kotlům. V OP jsou dvě špaletová okna situovaná na jih a jedno špaletové okno na východ.

Ložnice má okno na východ - jsou zde nádherná, pozdní, víkendová, letní rána, tato místnost je má nejoblíbenější. Každé takové slunečné ráno,kdy Vás šimrají sluneční paprsky do tváří a otevřenou ventilačkou slyšíte hlasy vodáků....je návrat do dětství. A také ta chvíle, kdy dům ani nechci prodávat.

V přízemí je obývací pokoj, čtvercová ložnice s klenbou.

Kuchyně s jediným oknem na sever, S původními kachlovými kamny, stále tahnou jako za mlada.... ;-D. Je zde cihlová linka na míru, podle představ každé hospodyňky, kterou jsem si i sama postavila, kuchyně je zakončena barem a přechází plynule do jídelny + výklenek se dveřmi na zadní dvorek a schody do podkroví. Schody potom vedou nad spíží, která je v kuchyni schovaná za stylovými, dřevěnými, původními dveřmi.... ve spíži jsou po celé délce police na nádobí, přívod vody a odpad na myčku. Elektřina.

Z jídelny můžeme vyjít opět do kovárny nebo na již zmíněný dvorek (používán jako garáž , nyní je tam dříví do krb. kamen a v létě pes). Dále je zde koupelna vytvořená z černé kuchyně. Původně s prostornou vanou a modrými obklady. Na jaře 2018 po opětovné rekostrukci, byla vyměnila vana za skleněný sprchový kout a modré dlaždice za béžové s nádechem starých časů. Další místnost kterou budu...oplakávat... Dále samostatné WC s okénkem k západu. Z jídelny je další malé okénko a velké okno také na západ. Velké okno potom z pohledu zvenčí působí jako stará vrata. Uvnitř jsou vrata zateplena, postanena před nimi cihlová zeď, cihly jsou čisté, nové a přiznané. V místnosti je jeden velký a jeden malý radiátor, v koupelně nový žebřík připojený na etážové topení a kotle. Z koupelny je okno do jídelny se zabarveným a neprůhledným sklem. .

V domě, v přízemí není jiná chodba než tzv. kovárna.

Po vystoupání po příkrých, dřevěných schodech na "půdu" přijdeme na chodbu s oknem do štítu k severu ,se dvěmi zrekonstruovanými pokoji a jedním v rekonstrukci ( jsou zde zdi , zateplení. Chybí zde štřešní okno , které je koupené a leží na zemi). Chtěla jsem zde posilovnu s tím, že stačí malé okno, pak chtěla dcera zvětšit pokoj... Není zde radiátor. Rozvod trubek končí v pokoji dcery, a rozšiřovat se mělo se spojením pokojů. Za dalšími dveřmi veliká půda s možností další vestavby. Je sem přivedena voda a odpad, možnost dalšího sociálního zařízení, či infrasauny.

Potom již jen po žebříku, půdička pod střechou (technická).

V domě je podslepený pouze obývací pokoj. Před 15ti lety všechny podlahy vykopány do hloubky 1 metru, odizolovány, jsou tudy vedeny trubky topen, které jsou zafoukané izolací. Obývací pokoj je posklepený. Jsou zde nově vybetonované podlahy (tím je nový strop ve sklepě), pod prkenou podlahou je v jednom místě tajný poklop, který slouží jako skrýš. V této místnosti je nový i strop s třemi přiznanými trámy. Trámy jsou nové, ručně otesané a ostařené, sama jsem je vytvářela.

Podlahy: ložnice a obývák - namořená, naolejovaná prkna

kuchyně, jídelna, záchod - dlažba, barva terakota

koupelna - dlažba béžová

kovárna - půdovky

masérský salón - kvalitní lino (desing prkna)

patro - chodba - původní půdovky

první pokoj - původní fošny

druhý pokoj na původních prknech - kvalitní lino

třetí nový pokoj (v rekonstrukci) - OSB a koberec

Z velké půdy okno na jih.

Krytina: bobrovky

přeložena léto 2004

Před domem je malá zahrádka s dřevěným plotem, stavěn léto 2018.

Zápraží bylo srovnáno a položeny půdovky, pod stříškou s vestavěným ponebím je vlastní studna,připojená na čerpadlo a je rozvedena po domě. Na baterii v kuchyni je připojena jem městská voda. Po celém domě je možné používat samozřejmě jen vodu městskou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu549973
Dispozice7+1
Plocha pozemku170
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha250
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.