Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyMeteorologická, Praha - Libuš

Meteorologická, Praha - LibušVybaveno
Měsíční nájemné22 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný a vybavený byt 3+kk s 2 balkóny. Byt se nachází v hezké lokalitě na Praze 4 – Libuš. Obytná část má rozlohu 90 m2, balkóny mají 5 m2.

Byt se skládá z prostorného, 42m2 velkého obývacího pokoje s kuchyňským koutem a ostrůvkem, ložnice, pracovny/dětského pokoje, šatny, koupelny, samostatného WC a chodby.

V kuchyni je k dispozici moderní kuchyňská linka (vestavěná lednice s mrazničkou, myčka, mikrovlnka, varná deska, trouba) a jídelní stůl se židlemi. Navazující obývací pokoj je vybaven pohodlnou sedací soupravou a nástěnným nábytkem na míru. Kuchyň s obývákem jsou sladěny do příjemných a klidných barev.

V ložnici se nachází manželská postel s matracemi a kompletní nábytek ve stejném designu. Pracovna/dětský pokoj není vybaven, aby si ho každý mohl přizpůsobit dle své vlastní potřeby. V koupelně je jak sprchový kout, tak vana a praktické dvojumyvadlo se skříňkou a velkým zrcadlem.

Šatna je vybavena policovým systémem. Na chodbě je k dispozici velká vestavěná skříň. V celém bytě je kombinace vinylové podlahy a plovoucí podlahy, na chodbě a v koupelně je dlažba.

V okolí je plná občanská vybavenost (obchody, služby), dobré je i dopravní spojení na městský i pražský okruh. Zastávka MHD je 2 minut chůze. Spojení autobusem na metro C Kačerov trvá 10 min. Lokalita je úžasná i pro odpočinek nebo pro rodiny s dětmi. Nedaleko je rozsáhlý park Modřanská rokle, naučná stezka či několik cyklostezek s cestami i pro pěší. Městská část pořádá pravidelné kulturní a sportovní akce.

Měsíční nájemné je 22 500 Kč + měsíční poplatky za služby spojené s užíváním bytu (teplá a studená voda, topení, popelnice, služby kolem domu) ve výši 4 500 Kč. Poplatky jsou zúčtovatelné na roční bázi. Zvířata mohou být v bytě za poplatek. Možnost pronájmu garážového stání.

Vratná kauce ve výši 2 nájmů. Byt je k nastěhování ihned.

We offer for a long-term rent beautiful and equipped apartment 3 + kitchen corner with 2 balconies. The apartment is located in a nice area of Prague 4 - Libuš. The living area has ​​90 m2, the balconies have 5 m2.

The apartment consists of a spacious 42m2 large living room with kitchenette and cooking island, bedroom, study/children´s room, cloakroom, bathroom, separate toilet and corridor.

The kitchen part has a modern furniture (built-in fridge/freezer, dishwasher, microwave, hob, oven) and a dining table with chairs. The adjoining living room features a comfortable sofa set and custom-made wall furniture. Kitchen with living room are matched in pleasant and peaceful colors.

The bedroom has a double bed with nearly new mattresses and complete furniture in the same design. The study/children´s room is not equipped to suit everyone´s needs. The bathroom has both a shower and a bathtub and a practical double sink with a buildt-in cabinet and a large mirror.

The cloakroom is equipped with shelving system. A large built-in wardrobe is available in the corridor. The entire apartment is a combination of vinyl floor and floating floors, the hallway and the bathroom is tiled.

There is a full civic amenities (shops, services), good transport links to the city and Prague. The public transport stop is a 2-minute walk away. Bus connection to metro C Kačerov takes 10 minutes. The location is amazing for relaxing or for families with children. Nearby is an extensive Modřanská rokle park, nature trail or several cycling paths for walking and hiking. The city district organizes regular cultural and sporting events.

Monthly rent is CZK 22,500 + monthly charges for services related to the use of the apartment (hot and cold water, heating, bins, services around the house) of CZK 4,500. Extra charge for animals. Refundable deposit of 2 rentals. The apartment is ready to move in immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu550075
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.