Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 69 m² bez realitkyBalbínova, Praha - Vinohrady

Balbínova, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Pronájem prostorného bytu 2+kk 69m2 v prestižní lokalitě Praha 2 Vinohrady. Byt se nachází v klidném vnitrobloku činžovního domu nedaleko parku Riegrovy sady. Byt je vybavený nábytkem a spotřebiči - lednice, myčka, mikrovlnka, trouba, el. varná deska. V bytě je menší vstupní chodba, kde je botník, zrcadlo a věšák na oblečení. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, jídelní stůl a židle, 2x rozkládací sedací souprava, skříň a několik stolků. Klidová část je oddělena od obytné dveřmi. Zde naleznete ložnici vybavenou dvoulůžkem, skříní, komodou, lampou. Koupelna je s vanou a také se sprchovým koutem. Samostatné WC. Komora. V celém bytě dřevěná eurookna, masivní dřevěné parkety, dřevěný nábytek. Lokalita s plnou občanskou vybaveností, tramvaj a metro v dochozí vzdálenosti. Tramvajová stanice Italská 50metrů od domu. Metro Muzeum a I.P.Pavlova 300metrů. Mnoho obchodů a restauraci v přímém okolí. Václavské náměstí a Hlavní nádraží 5 minut pěšky.

Rent spacious apartment 2 + kk 68m2 in prestigious locality of Prague 2 Vinohrady. The apartment is located in a quiet courtyard of a beautiful apartment building 100m from the park Riegrovy sady. The apartment is new and fully equipped with furniture and appliances. The entrance hall is equipped with a wardrobe and a clothes hanger. There is also a living room with a kitchenette, a dining table and chairs, a sofa and a table. The quiet part is separated from the living sliding door. Here you will find a bedroom equipped with double bed, wardrobe, commode, lamp. The bathroom has a bathtub and also a shower. Toilet and chamber separately. The whole apartment has wooden euro-windows, solid wooden parquet, wooden furniture. Location with full civic amenities, tram and metro within walking distance. Tram station Italian 50 meters from the house. Metro Muzeum and I.P. Pavlova 300 meters. Many shops and restaurants in the immediate vicinity. Wenceslas Square and Central Station are a 5-minute walk away. Possible long-term lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu550161
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha69
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.