Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 62 m² bez realitkyBenediktínská, Kladno - Kladno, Středočeský kraj

Rezervováno
Benediktínská, Kladno - Kladno, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 100 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný nový světlý byt 2+kk s předzahrádkou (50m) v novostavbě. Byt je součástí rezidence Stella Rozdělov a byl dosud užíván pouze 1 rok.

Byt se skládá ze vstupní chodby, ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny a samostatného WC.

Nová luxusní kuchyň na míru se spotřebiči Whirpool (vestavěná lednice s mrazákem, indukční varná deska, elektrická trouba, myčka, digestoř). V obývacím pokoji s velkým oknem do vnitrobloku jsou žaluzie. V koupelně vana a WC + samostatné WC. V chodbě prostorná vestavěná skříň na míru. Ložnice orientována na sever, vybavená opět prostornou vestavěnou skříní. Další úložné prostory nabízí vlastní sklepní kóje v suterénu.

Z obývacího pokoje je vstup na zastřešenou terasu a následně na oplocenou předzahrádku ve vnitrobloku. Orientace zahrádky na jih, klidné slunné místo k opočinku. Předzahrádka je osázena okrasnými rostlinami v kamenné drti a je zcela bezúdržbová.

K bytu náleží stání v podzemní garáži a sklepní kóje. V bytě je přívod pro vysokorychlostní internet. Samostatný vchod z ulice, při užití výtahu je přístup téměř bezbariérový.

Přeferuji dlouhodobý pronájem. Pouze nekuřáci, kočka nebo malý pes po dohodě možný. V ceně nájmu je 1x ročně jarní údržba předzahrádky. Poplatky 3.100,- Kč. Elektřina dle spotřeby, převod smlouvy u ČEZ na nájemníka. Více informací na veronika.michlova007@gmail.com

Rezidence Stella Rozdělov je komplex 4 nových bytových domů s upraveným vnitroblokem a podzemními garážemi. V místě plná občanská vybavenost, lesopark a cyklostezka 5 minut od domu. Výborné spojení autem do Prahy (nájezd na D6 6 minut jízdy), možnost využít i MHD (spojení na Zličín nebo Veleslavín, zastávka BUS přímo u domu).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu550172
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 50 m²
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.