Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 130 m² bez realitkyV Chaloupkách, Vysoký Újezd - Vysoký Újezd u Berouna, Středočeský kraj

V Chaloupkách, Vysoký Újezd - Vysoký Újezd u Berouna, Středočeský kraj
Cena6 810 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 379 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Moderní rodinný dům o dispozici 4+kk s celkovou obytnou plochou 130 m2, vlastním oploceným pozemkem 497 m2 a dvěma parkovacími stání.

V přízemí rodinného domu se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a dřevěnou terasou s přístupem na zahradu. V patře se nachází tři pokoje a koupelna s luxusní vanou a sprchovým koutem od Elite Bath. Při stavbě byly použity pouze kvalitní materiály: okna Decro, třívrstvé plovoucí podlahy a koupelnové obklady Graniti Fiandre.

Rodinný dům se nachází ve Vysokým Újezdu u Prahy, s výhledem do přírody, s dobrou občanskou vybaveností a výbornou dostupností do centra hlavního města. Zde se nachází mateřská a základní škola, obchod s potravinami, restaurace, fotbalové hřiště a prestižní golfový resort Albatross.

Pro dopravu do hlavního města můžete využít autobus, zastávka leží pouhých 300 metrů od projektu. Ještě pohodlněji se však do Prahy dostanete autem po dálnici D5, kdy budete na Zličíně již za 12 minut, v centru pak do 30 minut.

A modern family house 4 + kk with a total living area of 130 m2, private fenced garden of 497 m2 and two parking spaces.

On the ground floor of the family house is a spacious living room with a kitchen and a wooden terrace with access to the garden. Upstairs there are three rooms and a bathroom with a luxurious bathtub and shower from Elite Bath. Only high quality materials were used during the construction: Decro windows, three-layer hardwood flooring and Graniti Fiandre bathroom tiles.

These family houses are located in Vysoký Újezd u Prahy, with a view of nature, with a great town center and excellent access to the center of the capital city. In Vysoký Újezd, there is a kindergarten and primary school, a grocery store, a restaurant, a football field and the prestigious Albatross Golf Resort.

In order to reach Prague, you can take a bus, just 300 meters from the residences is a bus stop. Even faster, however, you can reach Prague by car on the D5 motorway, you will be in Zličín in 12 minutes, and in the center within 30 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu550292
Dispozice4+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha130
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.