Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 52 m² bez realitkyZa Obchody, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Za Obchody, Neratovice - Neratovice, Středočeský krajVybaveno
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 439 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovoluji si Vám nabídnout  koupi (převod práv a povinností)  družstevního bytu po nadstandardní rekonstrukci,1+1, o ploše 50 m2 + 6m2 sklepní koje a balkon 2,4m2, ulice Za Obchody, v Neratovicích. Byt je  umístěn v 3.podlaží cihlového domu bez výtahu. V ceně převodu je vybavená kuchyň se spotřebiči (multifunkční trouba, lednice s mrazákem, myčka, plynová deska). V pokoji je skříň, komoda a sedačka sloužící jako plnohodnotné dvojlůžko. Na chodbě je velká vestavěná skříň se zrcadlem a věšákem. Vše je již v ceně převodu. Součástí bytu je komora na uložení věcí, kol, lyží atd. Ohřev teplé vody a vytápění v bytě je zajištěno plynovým kotlem s nízkými provozními náklady. Poplatky za služby včetně fondu oprav a spotřeby plynu bez el. energie do 3.500,-Kč/měsíc. V bytě je dostupná kabelová televize a internet. Byt může sloužit i jako výhodná investice. Současné době je prázdný a byl pronajat do konce dubna za 9.900,-Kč/měsíčně bez služeb.

Členem družstva se může stát i právnická osoba. Členství v družstvu můžete na kohokoliv převést bez omezení a souhlasu družstva.

Dům je po rekonstrukci fasády, střechy a ostatních stavebních prvků.  Neplatíte provizi, ani 4% daň z nabytí nemovitosti. Financování hypotékou při ručení jinou nemovitosti. Přijďte se nezávazně podívat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu550395
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.