Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+1 • 400 m² bez realitky379, Kotvrdovice - Kotvrdovice, Jihomoravský kraj

379, Kotvrdovice - Kotvrdovice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena6 399 999 Kč

Tato nemovitost již od 27 142 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám osobní dům v osobním vlastnictví v Kotvrdovicích z důvodů zestárnutí a přestěhování se do bytu. Dům stojí uprostřed čisté přírody Moravského Krasu na kraji obce Kotvrdovice v okrese Blansko, kde najdete veškerý komfort občanské vybaveností včetně MŠ a ZŠ. Velkou výhodou je vlastní studna s pitnou vodou, kotel na tuhá, pevná paliva a kotel na plyn. Dům je po revitalizaci, zateplený, nová plastová okna a nové balkóny. Dvě patra 6+2 a podlaží 3+1 o celkové rozloze 400 m2 a zahradu o rozloze 500 m2.

Podlaží disponuje samostatnou vyhřívanou garáží s automatickými dveřmi na elektřinu, kotelnou s možností zásobování (dřevo, brikety... ), technickou místností s čerpadlem, klubovnou a předsíní do zahrady se sociálním zařízením. Možnost vybudování dalšího bydlení probouráním a rekonstrukcí dle uvážení..

V 1.patře se nachází uvítací místnost s krbem ( nyní využívaný jako dětský koutek pro děti ), velký obývací pokoj s balkónem s nádherným výhledem do zahrady a blízkého okolí ( Jedovnice, Moravský kras ), ložnicí, kuchyní a koupelnou.

V 2.patře se nachází tři pokoje pro hosty se vstupem na velký balkón, terasu. Do pokojů je vstup z velké vstupní předsíně do které vede schodiště, které je propojené od garáže přes 1.patro do 2.patra. 2.patro disponuje vlastní koupelnou, záchodem, kuchyní a kanceláří. Stropy krásně zpracované do dřevěného stylu na zakázku. Druhé patro je celkově s hodně prvky dřeva, přírodní krásná práce.

Zahrada o rozloze 500 m2 je v klidném prostředí přírody s výhledem na blízké okolí lesů Moravského Krasu. Zahrada obsahuje rybníček s rybami, altánek na posezení, udírnu, gril, studnu a lavičku. Dále k dispozici kotce na psy, případně dřevo, králíky, slepice, nářadí či cokoliv jiného. Do zahrady je samostatný vjezd bránou za plotem. Různé druhy rostlin, keřů a stromků zde kvetou celoročně.

Dostupnost:

Obchodní dům COOP do 1 km

Česká pošta do 1 km

ZŠ a MŠ Kotvrdovice do 1 km

BUS MHD do 1 km

Sportoviště Jedovnice Rybník do 5 km

Střední průmyslová škola Jedovnice do 2km

Restaurace Niké do 5 km

Dům je v nejlepší kondici bez investic na předání do rukou nové rodiny, investora, nebo i více rodin spolu žijících.

Pro více informací a domluvy prohlídky volejte 736 262 144, RK NEVOLAT !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu550415
Dispozice6+1
Plocha pozemku500
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha400
VybavenoVybaveno
Podlaží100
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.