Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 5+1 • 130 m² bez realitkyU Obecního dvora, Praha - Staré Město

U Obecního dvora, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Slunný, plně vybavený apatmán 5+1, 130 m2 se skládá ze 3 ložnic, 2 obyvacích místností s kuchyňskými kouty, dvěma srpchovými kouty a dvěma toalety. Ve velmi prostorných ložnicích jsou skříně, dvojlůžka (možné oddělit jako dvě jednolůžka), stolky a veškeré osvětlení. V obývacích místnostech jsou rozkládací pohovky s plně vybavenými kuch. Kouty (příbory, talíře, lednice, mikrovlná trouba, dvouplotýnkový vařic a rychlovarné konvice) a jídelní stoly se židlemi. Ložnice jsou neprůchozí. Pračka je v technické místonsti k dispozici.

The apartment consists of entrance hall with two individual reconstructed toilets, two equipped kitchen corners, two modern shower boxes and sinks, three bedrooms, each with double bed, small tables and wardrobes, two living rooms with 2 large sofas (bed). dishes and cooking utensils, kettle, fridge, and dining table for 4 people in each. Wi-fi internet, two SAT-TVs and one washing machine are also ready for your use. Apartment has a nice view on historic streets of Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu55120
Dispozice5+1
Podlaží4
Plocha130
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.