Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 4427 m² bez realitkyNa návsi, Žabovřesky nad Ohří - Žabovřesky nad Ohří, Ústecký kraj

Na návsi, Žabovřesky nad Ohří - Žabovřesky nad Ohří, Ústecký kraj
Cena720 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 053 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Malebná obec Žabovřesky nad Ohří se nachází v Českém středohoří na dohled hradu Házmburk (8km) v okrese Litoměřice(19km) v Ústeckém kraji asi 4 km od Libochovic.

Prodávám krásný rovinatý pozemek v centru obce ! - z části veden jako zahrada, z části jako ovocný sad o výměře 3057 m2 celkem, ideální pro chatu,cyklistiku, pro rybaření-v létě koupání v řece. Možnost vybudování studny a doporučení soběstačné chaty za 300tis.Kč. Elektřinu za poplatek možno zavést, stejně tak obecní voda je ve velmi krátké vzdálenosti. V obci se nachází obchod, restaurace, muzeum motorek Simson. Součástí prodeje jsou i další pozemky na kraji obce - část les, část orná půda - celkem 1370 m 2. Nájezd na dálnici D8 v dojezdové vzdálenosti 10km, město Libochovice s veškerou občanskou vybaveností zámek, bazén atd. 4km. Praha 45min. po dálnici. cca 60km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu551385
VybavenoNevybaveno
Plocha 4 427
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.