Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 115 m² bez realitkyNovochuchelská, Praha - Velká Chuchle

Novochuchelská, Praha - Velká ChuchleČástečně vybaveno
Cena16 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 69 976 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Luxusní rohový rodinný dům obklopený zelení s krásným výhledem na Prahu, nacházející se v lokalitě prestižní historické Velké Chuchle, kde se již dlouhá léta pořádají dostihy, lokalita poskytuje nejen veškerou občanskou vybavenost (nová škola, školka, fitness, pošta, potraviny, knihovna, tenisové kurty, lesní zoo, restaurace, lékař, veterina, elektro atd) ale zároveň možnost života v přírodě a soukromí, přesto v centru Prahy za 20 minut.

Dům se skládá ze dvou pater s pokoji a dvěma koupelnami, kuchyní, zimní zahrady, sklepa/prádelny, veliké terasy a půdního pokoje.

Dolní patro skýtá prosklenou zímní zahradu, prádelnu, vkusně vybavenou koupelnu, obývací pokoj s kuchyní a velikou ložnici. Celé dolní patro se pyšní kvalitními velkými dřevěnými okny s výhledem na zahradu a několikero prosklenýmí dveřmi.

Sklo v dolním patře je bezpečnostní.

V prvním patře je ložnice, obývák ve kterém je možnost zapojení kuchyně, ohromná terasa a koupelna. Z obýváku po žebříkových schodech vstup na velkou půdní ložnici s výhledem na celou Prahu.

Veškerý použitý materiál a spotřebiče jsou vysoce kvalitní (uschovány náhradní dlaždice s vysokou tvrdostí pro všechny případy a sřešní tašky) měděné okapy, mramorová deska, okna velux a spotřebiče AEG. Electrolux , v domě jsou zabudované trezory, podlahové topení, protažené kabely na internet a alarm ve všech pokojích s možností nastavit si individuálně dle užívaných prostor.

Pozemek obklopují vysoké tůje a na zahradu tak není vůbec vidět, ovocné stromy a stříbrné smrky dodávají zahradě stín, u domu je posezení pod střechou, sklep zabudovaný v zemi, betonová kůlna v rohu zahrady a obrovská dvougaráž. Na pozemku je možnost zapuštění bazénu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu551393
Dispozice6+kk
Plocha pozemku450
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha115
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.